Közösség

Vélemény:

72 Message from the King

(2016)

Message from the King

MMcFly2015   2017.11.08 11:56
0

Alapvetően semmi bajom nem volt a filmmel, de pont ez a legnagyobb problémája. Az utóbbi években annyi hasonló bosszútörténetet láthattunk, amelyek vagy ugyanezt a színvonalat hozzák, vagy messze túlszárnyalják, hogy a Message from the King megnézése után nem hagy igazán maradandó nyomot. A film eleje ígéretes: klasszikus bosszúsztoriként indul, ami egyre mélyebbre ás az alvilág mocskába. Azonban a 105 perces játékidő nem a feszültség fokozására, hanem a lendület megtörésére szolgál. A történet egy idő után már nem kötött le, néhol elvesztettem a fonalat – vagy inkább a lelkesedést. Krimiként lapos, a fordulatok hiányoznak, és a titokzatosság sem képes sokáig fenntartani az érdeklődést. Mindezek ellenére nem mondanám, hogy megbántam a megtekintését. Kicsit több, mint egy középszerű krimi, de nem sokkal. Chadwick Boseman számomra új név volt, most kezdtem vele ismerkedni, de a karizmája egyértelműen érződik, és biztos vagyok benne, hogy még sokszor találkozunk vele a vásznon, főleg a Fekete Párduc és a Marvel-univerzum kapcsán.