Közösség

Vélemény:

75 Gengszterzsaruk

(2018)

Br623   2024.11.26 07:48
0

Az egyik főszereplő egy kiégett, lezüllött zsaru. Az ő csapatát hívják gengszterzsaruknak, egyedi módszereik miatt. Egy rosszul sikerült bankrablás miatt kezdenek el nyomozni egy volt katonákból álló csapat után, az információszerzés miatt sokszor átlépve hatáskörüket. Valóban mondhatjuk, hogy lassú a cselekmény, de nekem jólesik ez a lassúság, van idő megemészteni a jeleneteket. A filmben szerepet kapott 50 Cent mellett Ice Cube fia is, érdekes volt nézni, hogy milyen színész lett a srác. Pablo Schreiberre is érdemes figyelni, szerintem sok filmben fog még ő szerepet kapni. A kedvenc jelenetem, amikor 50 Cent lányának udvarlója bemegy a házba, és behívják a garázsba, ahol edzenek ezek a nagydarab, volt katona pasik, és közlik vele, hogy ha bántani fogja a lányt, akkor ők is bántani fogják őt. A végkifejlet miatt elég szomorú vagyok, más befejezésre vártam, de a film végén a csattanó jól sikerült. Már ekkor lehetett következtetni arra, hogy lesz folytatás, ami elvileg 2025-ben érkezik majd.