A barátnőm unszolására a második részt is moziban néztem, és bár férfi létemre nem feltétlen voltam a célközönség, meglepően szórakoztatónak találtam. A női csacsogás mellett akadtak igazán élvezhető dalok és humoros jelenetek is. Ezért sem tiltakoztam különösebben, amikor ismét elcsaltak a harmadik részre. Sajnos azonban mindketten csalódtunk.
A Tökéletes hang 3 minden téren kilóg a sorból, és szerintem sok néző számára keserű szájízt hagy maga után. Elsősorban a zenék. Az előző részek egyik fő vonzereje az acapella dalok és a zenei koreográfiák voltak, itt azonban kiábrándítóan kevés éneklést kaptunk. A musical műfajtól még soha nem állt ennyire távol a széria. Alig néhány dal csendült fel, és azok sem voltak különösebben emlékezetesek, vagy erősek.
Még ennél is nagyobb probléma volt a humor teljes hiánya. Rebel Wilson karakterét kiemelt szerepbe helyezték, de ez kár volt. Az alpári, kövér-lány poénokat addig ismételgették, amíg kínos nem lett. Egy harmadik rész esetében vétkes hiba, ha az alkotók kizárólag egyetlen szereplő vállára próbálnak építeni egy filmet.
A legnagyobb csapás azonban a lezárás volt. Az eddigi részek mindig egy látványos fináléval érték el a csúcspontjukat, most viszont mire igazán elkezdődhetett volna a nagy "show", már a stáblistát nézhettük. Ami színpadi előadást kaptunk, azt egy tehetségkutató műsor is lekörözte volna.
A Tökéletes hang 3 egyértelmű jele annak, hogy teljesen elfogyott a szufla a szériából. Utoljára a Másnaposok 3-nál éreztem ezt az erőltetett trilógiává bővítést, ami csak rontott az addigi felépített világon. Nem kéne ezt több résszel erőltetni, mert már most is rém gyenge lett a végeredmény. Itt az intő jel: a Bellák ideje lejárt.

70 Tökéletes hang 3 (2017)
Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb... több»
Szereplők: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, John Lithgow, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson