Közösség

Vélemény:

87 A tehetség - Megáldva

(2017)

A tehetség - Megáldva

Adepto   2018.04.28 11:20
0

Chris Evansnek ez talán egy kevésbé ismert filmje, amiben a karaktere eltér a korábban alakítottaktól. Az általa megszemélyesített nagybácsi és a rábízott gyerek története ismerősnek tűnhet, hiszen sokan, sokféle formában feldolgozták már kisebb nagyobb sikerrel. Ez a sztori, ahogy a cím is utal rá, a lány matematikai tehetsége és az ezzel kapcsolatos döntések miatt különleges. Vannak rendkívül vicces, humoros helyzetek, de bővelkedik érzelmes és megható pillanatokban is. Ráadásul mindezt véleményem szerint a legjobb egyensúlyban teszi. Chris Evans nekem sosem a "humorzsák volt a szomszédból", még akkor sem, ha neki nincs annyi komolyabb szerepe, mint a hasonlóan elkönyvelt Ryan Reynoldsnak... A Mobil című filmet láttam tőle először és onnantól kezdve kerestem a nevét a szereposztásokban. Ezért is néztem meg ezt a filmet is. Amerika kapitányként imádtam/imádom, mert ott is ő egy komolyabb karakter. Itt főleg a meghozott döntései miatt mondhatjuk rá, ami annak ellenére is igaz, hogy egy laza pasit játszi. akivel lehet mókázni. A kislányt McKenna Grace alakítja, akinek 12 (!) éves kora ellenére több, mint 40 film szerepel az imdb adatlapján. Én például az Amityville - Ébredésben láttam korábban, amiben szintén zseniális volt! Érdemes rá odafigyelni. Akiről eddig nem beszéltem, az Octavia Spencer. Neki ugyan kis szerepe van, de annál hatásosabb és gyakorlatilag ez számára egy jutalomjáték volt. Mindenképpen megnézős alkotás!