Vicces, mert a filmet kétszer is láttam, egyszer, amikor kijött, és egyszer pár hónapja, de még így is konkrétan nem emlékszem semmire, csak arra az egy hosszú, vágatlan harci jelenetre, amit mindenki más is felhoz. Általában a filmnézés után szoktam kritikát írni, de annyira nem hagyott bennem nyomot ez, hogy még ez is elmaradt.
Valszleg, ez probléma, azért több lábon kéne állnia egy mozinak, pláne, ha olyan szereplők vannak benne, mint Charlize Theron. Ez van akkor, amikor kaszkadőrök felelnek a történetért és a történetvezetésért is. Nagyon jó eredmény nem tud kihozni, még egy olyan kiváló színésznő sem, mint itt. Igen, az az egy harci jelenet a lépcsőházban nagyon mókás, de azért nem kell megnézni a filmet, menj fel nyugodtan YouTube-ra, fent van az egész szekvencia tokkal-vonóval.
Látszik, hogy ezen is a John Wick stábja dolgozott, de annak izgalmas mitológiája és egyszerű, de kerek története itt nem jelenik meg. Ha nagyon gondolkozom, valami kémszálakra emlékszem, meg Berlin underground szcénájára, ami az igazat megvallva egy tök jó helyszín lehetne, de a vizuálon kívül az sem volt nagyon felhasználva.
Felejtős.
Vicces, mert a filmet kétszer is láttam, egyszer, amikor kijött, és egyszer pár hónapja, de még így is konkrétan nem emlékszem semmire, csak arra az egy hosszú, vágatlan harci jelenetre, amit mindenki más is felhoz. Általában a filmnézés után szoktam kritikát írni, de annyira nem hagyott bennem nyomot ez, hogy még ez is elmaradt. Valszleg, ez probléma, azért több lábon kéne állnia egy mozinak, pláne, ha olyan szereplők vannak benne, mint Charlize Theron. Ez van akkor, amikor kaszkadőrök felelnek a történetért és a történetvezetésért is. Nagyon jó eredmény nem tud kihozni, még egy olyan kiváló színésznő sem, mint itt. Igen, az az egy harci jelenet a lépcsőházban nagyon mókás, de azért nem kell megnézni a filmet, menj fel nyugodtan YouTube-ra, fent van az egész szekvencia tokkal-vonóval. Látszik, hogy ezen is a John Wick stábja dolgozott, de annak izgalmas mitológiája és egyszerű, de kerek története itt nem jelenik meg. Ha nagyon gondolkozom, valami kémszálakra emlékszem, meg Berlin underground szcénájára, ami az igazat megvallva egy tök jó helyszín lehetne, de a vizuálon kívül az sem volt nagyon felhasználva. Felejtős.