Közösség

Vélemény:

69 Ocean's 8 - Az évszázad átverése

(2018)

Ocean's 8 - Az évszázad átverése

Bee97   2019.07.29 17:55
0

Ocean's rajongó vagyok, tehát számomra kötelező volt a film. Még moziban néztem mikor kijött, azóta kb. már szinkronizálom. Sandra Bullock valahogy pont passzolt abba a szerepbe, hogy Danny húgát játsza. Ugyanolyan cseles és sunyi, mint Clooney volt. Cate Blanchett pedig tökéletesen hozta Debbie legjobb barátját és cinkostársát. (Már majdnem annyira jó kapcsolat volt köztük,mint Danny és Rustí között anno) Az én szívem örült annak, hogy kaptunk egy új Ocean's generációt csajokkal, NA DE MÉG MILYENEKKEL! Természetesen mindenképp pozitívum, hogy régi szereplők is beköszöntek hozzánk, és kicsit visszahozták a régi emlékeket. A film vége még engem is meglepett. Persze nem gondoltam ,hogy csak egy kis átverés lesz az egészben, de ami az utolsó 10 percben mind kiderült, hát le a kalappal. Igazi csajos film, és tisztelgés a régi széria előtt. Lányos ottalvós bulikra is simán elmegy egy közös filmezésképp. Nagyon remélem,hogy kapunk esetleg még folytatást, hisz megnézném a lányokat is további akciókban! Természetesen jár az 5 csillag, minden kérdés nélkül! :)