Vélemény:

68 Szűzőrség

(2018)

Szűzőrség

bogyóka94   2018.06.22 10:06
0

Már nagyon rég szerettem volna a filmet megnézni, mert a barátaim közül többen is látták, és nagyon tetszett nekik. Azonban ha egy mondatban kellene a filmet elmesélnem, azt mondanám, egy tipikus amerikai vígjáték, alhasi humorral, itt-ott erőltetett poénokkal és a központi témával, a szexszel. Mivel manapság nem láttam jó vígjátékot, kicsit tartottam ettől a filmtől is, hogy elcsépelt lesz, de kellemesen csalódtam. A történet ügyesen ki lett találva, sok vicces csavar van a történetben, többször éreztem azt, amikor az ember már annyira kínosan erőltetettnek érzi a történetet, hogy jól szórakozik rajta. A szereposztást szerintem nagyon eltalálták, személyes kedvencem John Cena karaktere volt. A fiatal lányokat játszó színészek is nagyon ügyesek voltak, bár szerintem Sam kicsit jelentéktelenre sikerült a filmben. Összességében ajánlom megnézésre, egy estés programnak mindenképp megfelelő, de senki ne számítson csodára, a vége teljesen kiszámítható, szóval valószínűleg óriási tanulságokat nem fog senki tudni levonni a filmből.