Közösség

Vélemény:

55 Az új mutánsok

(2020)

Ime az uj , nezheto film!

Karoly Kiss   2020.12.03 18:09
3

Nem egy sláger, de elfogadtam Az új mutánsok című horrort. Jó, hogy a Marvel-karakterek is részt vettek ebben a filmben, nem is kicsit. Nagyon vártam ezt a filmet, nem is tettem rosszul, mert ezek az ifjú színészek egy elég nézhető másfél órás darabot tudtak hozni. A zene elég para, creepy volt, de minden rendben volt azzal is. A 16 év körüli tiniknek valószínűleg be fog jönni ez a film. Semmilyen műfajt nem toltak túl, tökéletesen döntöttek szerintem, hogy nem raktak a filmbe egy poént se, mert hát semmi szükség nem volt rájuk. Izgalmas, pörgős, igazi, tiniknek való kikapcsolódás ez a film. Remélem nagy, óriási sikereket fog aratni. Nem adok 100%-ot rá, mert hát voltak olyan részek, amik nekem se tetszettek annyira, viszont egy nézhető film, én nem untam meg. A játékidő sem lett túl rövid, túl hosszú, tehát nem mondanám fix, átlagos filmnek ezt a darabot, mert megérdemli ez az új, 2020-as alkotás a 4 csillagot. Én mindig is szerettem a Marvel munkásságát, ez is az oka annak, hogy értékelem valamennyire ezt a filmet. A színészekről nem nagyon tudok mit mondani, egyet sem ismertem, de mindegy. Nézzétek meg ezt a filmet! :)