Közösség

Vélemény:

82 A nagy pénzrablás

(2017)

Sajnos nincs több csillag

Robert Langdon   2020.08.14 12:28
2

Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg rablós filmen túl vagyok már, túszdrámákon, olyan filmeken, ahol minden gond okozója a szerelem... De egyik sem volt tökéletes. Ez a sztori tökéletes! És nem csak a sztori, a szereplők játéka, a látvány, minden, ami a sorozatban van. (Na jó, volt benne egy hiba. A magyar felirat borzalmas, de az nem a spanyolok hibája.) Egyszerűen nem találtam hibát a filmben. Annyira pörög az első résztől az utolsóig, hogy nem lehet kikapcsolni. És legtöbbször iszonyat izgalmas. Volt rész, aminek az utolsó 5 percét állva néztem végig (3. Évad utolsó rész). Spoiler: A legnagyobb húzás pedig Sierra rendőrnő feltűnése a filmben. Zseniális az alakítása. Ki gondolná egy terhes nőről, hogy nincs szíve, hogy valaki ekkora ga...j tud lenni, aki egy gyereket hord a szíve alatt. Ha meg ilyen is volt, ki nyúlt egyáltalán hozzá? Nem volt még olyan sorozat, amit egy szuszra néztem "végig" (mert sajnos nincs még vége). De egyik vasárnap elkezdtem nézni és csak akkor nem néztem, mikor valami szükségletem kellett kielégíteni. Nagyon várom a folytatást, és ha későn jön, legalább lesz okom megint végigmenni az egész sorozaton.