Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Az átolvasott kritikák annyira dicsérték, hogy minden ellenérzésemet leküzdve elszántam magam a megnézésére. Hozzá kell tennem, hogy sem a vígjátékok, sem az úgynevezett „családi” filmek nem tartoznak a kedvenceim közé. A véleményem ezután sem változott. Mitől is változott volna? Egyetlenegy valamire való jó ötlet, egy cseppnyi eredetiség sem volt benne, viszont csöpögött belőle a szirup.
Aláírom, hogy a család nélkül felnövő gyerekek nagy száma miatt népszerűsíteni kell a nevelőszülőség intézményét és az örökbefogadást, de ne ilyen sematikus módon tegyék. A gyerekek megjelenése után már az első percben lehetett tudni, hogy mi lesz a vége. A szereplők pedig két kivételtől eltekintve alapjáraton működtek. Az egyik kivétel Isabela Merced, Lizzy szerepében volt, igaz nem az elfogadható szintű játéka, hanem a szépsége miatt.
Felnőve a férfiakat megbabonázó igazi latinos ideál lesz belőle. Tényleges komikus alakítást Margo Martindale nyújtott Sandy mama alakjában. Mintha lekopírozta volna a hírneves komika, Marie Dressler figuráját a „Vacsora nyolckor” című filmből. Nagy szerencséje van Octavia Spencernek, hogy nem rajtam múlt a casting, mert én őt – különböző-díjak ide, vagy oda - még a stúdiók környékéről is kitiltanám. Tudom, hogy a gyámügyi kolléganőjével együtt a komikus jelleget szerették volna velük erősíteni, de ez sikertelennek bizonyult. Értékelésem nagyon a „rossz” felé tendál, de érvényesül az ajándék lónak ne nézd a fogát közmondás és ezért a három csillag. A lelkendező kritikusok írásait nekem pedig nem érdemes készpénznek venni.

83 Instant család (2018)
Ellie és Pete sikeres vállalkozókként régi házakat újítanak fel és adnak el. Párként egyre gyakrabban merül fel köztük a családalapítás kérdése, és bizony úgy érzik,... több»
Szereplők: Mark Wahlberg, Octavia Spencer, Rose Byrne, Joan Cusack, Isabela Merced