Könnyen elfeledett film, de valamiért mégis elővettem. Na igen, imádom az időhurkos filmeket, de nem az ilyesmiket. Mel Gibson mint húzónév sokat tett hozzá, hogy megnézzem. Inkább ne adta volna a nevét hozzá, túl jó színész ehhez.
A mondanivalója erős, tényleg, az megfogott valamennyire, viszont ez a romantikus szál egy gyilkolászós akció sci-fivel összegyúrva nekem nem jött át, ahogyan a gyenge poénok se. A családi drámáról nem is beszélve. Videójátékfilmnek tűnik az elején, de nem sok köze van hozzá. Sok az agymenés, de sok a komoly elem, az egyiptomi mitológiánál meg csak pislogunk kettőt. Ez volt a tetszett is, meg nem is kategória.
5/10.
Könnyen elfeledett film, de valamiért mégis elővettem. Na igen, imádom az időhurkos filmeket, de nem az ilyesmiket. Mel Gibson mint húzónév sokat tett hozzá, hogy megnézzem. Inkább ne adta volna a nevét hozzá, túl jó színész ehhez. A mondanivalója erős, tényleg, az megfogott valamennyire, viszont ez a romantikus szál egy gyilkolászós akció sci-fivel összegyúrva nekem nem jött át, ahogyan a gyenge poénok se. A családi drámáról nem is beszélve. Videójátékfilmnek tűnik az elején, de nem sok köze van hozzá. Sok az agymenés, de sok a komoly elem, az egyiptomi mitológiánál meg csak pislogunk kettőt. Ez volt a tetszett is, meg nem is kategória. 5/10.