Margot Robbie-nak nem nagyon szeretem a filmjeit, de ez az alkotása kifejezetten tetszett. Az a pár poén, ami benne volt, ütősre sikeredett, feldobták a hangulatot. Vannak ennél jobb filmek is, de egy unalmas hétvégére szerintem alkalmas kikapcsolódás a Ragadozó madarak.
A színészek tetszettek, az akciójeleneteket sem vitték túlzásba, valószínűleg egy egyszernézős mozi. Nem sikeredett gyengére, sőt nem lehet a filmtől belehalni az unalomba, de egy kicsit többre számította. Egy picivel többre. A fegyverlövések, illetve a robbanások inkább elfogadhatókra sikeredtek, mint tökéletesre, de hogy ne alacsonyítsuk le túlságosan ezt a filmet, azt mondanám, hogy nem gondolták túl.
A régebbi Ragadozó madarak film nem annyira jó kikapcsolódás, mint az újabbik. Ez a tippem. Margot Robbie mint Harley Quinn nagyon jól mutat. Margot Robbie-nak nem is áll olyan rosszul ez a szerep. Élveztem ezt a filmet. Jó, volt ezzel a Margot Robbie alkotással néhány problémám, de ettől függetlenül egy nézhető, kifejthető film. Ahhoz képest, hogy Margot Robbie szerintem nem olyan jó színész, minden téren rendben volt ez a film.
Egyszer nézhető, többször is meg lehet nyugodtan nézni, de akkor már egy kicsit kezd unalmassá válni. A cím elég érdekes, a filmben nincsenek nagyon baromságok, cserébe lövöldöznek hülye fegyverekkel, de ez nem nagyon von le semmit az értékelésből. A forgatókönyvet is összeszedték valahogy, már ha a filmnek egyáltalán volt forgatókönyve, de őszintén, ebben nem vagyok 100%-ra biztos.
A színészek közül meglepett, hogy szerepel Even McGregor. Azért szerintem nem volt olyan rossz választás, hogy Margot Robbie lett ennek a filmnek a főszereplője, de lehet, hogy nagyot tévedek. Meg lehet elégedni a filmmel, szerintem a jó és a rossz között billeg valahol. Fogalmam sincs, hogy Margot Robbie egyáltalán ki fogja-e tenni az ablakba ezt a filmet.
Szerintem nem olyan rossz döntés, ha megnézzük. Nem nézném meg mindenáron, de szerintem kár lett volna kihagyni. Én ajánlom ezt a filmet, olyan sok hibája nincs, hogy nézhetetlenné váljon, és bele lehessen őrülni.

Miután Harley Quinn (Margot Robbie) elhagyja Jokert, új fejezet kezdődik az életében. Próbál felhagyni régi életmódjával, és megtapasztalni, milyen átlagosnak lenni. Fekete... több»
Szereplők: Ewan McGregor, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Chris Messina