A film számomra teljesen élvezhető, szórakoztató volt. Mint képregényfilm tökéletes, ugyanakkor a pénztáraknál megbukott. Brie Larson jól játszott, még ha nem is értettem a teljes alakítását mindenhol. Pl.
én úgy tudtam, ha egy ember szembogara körül teljesen látjuk a szemfehérjét, akkor vagy abszolút pánikban van, vagy őrjöngő dühben. És nekem nem esett le, hogy Marvel Kapitány éppen rettentő zavarban van a húsz éve nem látott kvázi fogadott lányával kapcsolatban. Én arra tippeltem, a szöszi kicsit pszichóvá vált az űrben. Már csak azért is, mert Marvel Kapitány addigra kiirtott vagy 50 000 intelligens létformát, így azt gondolnád, nem nagyon hatódik meg semmitől.
De a család az család. Közben viszont a moziközönség telítődött a woke és feminista, LMBTQ propagandával, ezért bojkottálta a filmet. És tényleg, mutass már a történetben EGYETLEN EGY fehér férfit is. Vagy egy olyan szuperhőst/szupergonoszt, aki nem nő. Nahát! Pedig egy (amúgy földi eredetű) fantasy történetben igazán reprezentálhatták volna nemcsak a leszbikus családi életet, hanem az igencsak mindenhol megtalálható (és aktív) fehér európai FÉRFIT is. Egyébként Brie Larson nekem bejön Disney hercegnőként, a táncos betét fergeteges volt, feldobott, megnevetettet. Szerintem teljesen bele illik egy ilyen űr-képregény-fantasy történetbe, mert könyörgöm, azért nézek ilyet, mert várom a történet (és történet írók) sziporkázását! A végén a Macskák c. musical zenebetét szintén betalált, remek volt hangulatban, gondolatban. Ilyen szórakoztató egy JÓ képregényfilm. Persze én azt is megértem, a nép, az istenadta nép telítődött a multikultival meg az állandó és nagyon ostoba kampány lózungokkal. Én akkor is kiállok a Marvelek mellett, ez a film (legalábbis számomra) többször nézhető, szórakoztató remekmű. De az is igaz, a táncos indiai boolywoodi filmkultúrából nekem ennyi elég volt. Mint ahogy azért is tökéletes a film, mert nem adagolta túl a pakisztáni családi mechanika bemutatását, pont határértéken megálltak, így maradt 100 százalékosan szórakoztató. Összehasonlítási alapnak ott a Kék Bogár film, ami meg teljes csőd minden szempontból.

55 Marvelek (2023)
akció | fantasy | kaland | sci-fi
Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»
Szereplők: Samuel L. Jackson, Brie Larson, Teyonah Parris, Seo Joon Park, Iman Vellani