Közösség

Vélemény:

78 Richard király

(2021)

Richard király

Murphyyy   2022.07.16 17:39
0

Fantasztikus film, nagyszerű történetvezetés. Semmit nem tudtam a lányokról azon kívül, hogy milyen profi és híres teniszezők. Will Smith nagyon jó választás volt erre a filmre, megérdemelte az Oscart érte. (Pofonnal együtt is.) Nekem nem volt unalmas, feszült figyelemmel néztem végig a filmet. Tetszett, hogy szinte a kezdetektől fogva láthatunk bele, ebbe a néhol hétköznapi, néhol kicsit sem hétköznapi csoda nagy, csodaszép család életébe. Irigylem azt az összetartást, amit láthattam. Nem mindig tudtam egyetérteni az apával, és a döntéseivel, de valahol jó volt azt látni, hogy ő miért hozza meg ezeket a döntéseket. Minden tiszteletem az övé és a lányoké, és természetesen a feleségé! Nagyon nem egyszerű személyiséget kapott ez az apa, kíváncsi lennék, hogy az életben is tényleg ennyire nehéz személyiség-e. Konkrétan annyira tetszett a film, hogy kerestem egy teniszoktatást, ahova jövőhét hétfőn megyek is egy próbaórára. :DDDDDDDDDDD Régóta gondolkoztam már rajta, hogy lejárnék teniszezni, aztán eszembe jutott, hogy lehet nem is tudok. :DDDDDDD