Ez valami elképesztően nagy mellélövés lett. Tényleg próbáltam nyitottan nézni, de már az első félóra után azt éreztem, hogy ez nem mese, hanem valami fura, fárasztó újraértelmezés, amiből pont a lényeg hiányzik: a varázs. Rachel Zegler szép hangú meg minden, de olyan, mintha ő maga sem akarná igazán eljátszani ezt a szerepet. A karaktere meg... Hát inkább tűnik dacos tininek, mint álmodozó hercegnőnek. A törpékből meg alig maradt valami – se humor, se egyéniség. Olyanok, mint háttérstatiszták egy fantasy sorozatból, akikről elfelejtették, hogy fontos szerepük is lenne. A látvány egyébként néha szép, de sokszor olyan mű és steril, mintha egy videojáték demóját nézném. A sztori meg… Hát mondjuk úgy, hogy sokkal inkább akart „okos” és „aktuális” lenni, mint kedves vagy élvezhető.
Szóval, ha mesét keresel, ezt nyugodtan kihagyhatod. Ha meg kíváncsi vagy, milyen az, amikor egy klasszikust teljesen kifordítanak magából, akkor tessék, de ne mondd, hogy nem szóltam.
Ez valami elképesztően nagy mellélövés lett. Tényleg próbáltam nyitottan nézni, de már az első félóra után azt éreztem, hogy ez nem mese, hanem valami fura, fárasztó újraértelmezés, amiből pont a lényeg hiányzik: a varázs. Rachel Zegler szép hangú meg minden, de olyan, mintha ő maga sem akarná igazán eljátszani ezt a szerepet. A karaktere meg... Hát inkább tűnik dacos tininek, mint álmodozó hercegnőnek. A törpékből meg alig maradt valami – se humor, se egyéniség. Olyanok, mint háttérstatiszták egy fantasy sorozatból, akikről elfelejtették, hogy fontos szerepük is lenne. A látvány egyébként néha szép, de sokszor olyan mű és steril, mintha egy videojáték demóját nézném. A sztori meg… Hát mondjuk úgy, hogy sokkal inkább akart „okos” és „aktuális” lenni, mint kedves vagy élvezhető. Szóval, ha mesét keresel, ezt nyugodtan kihagyhatod. Ha meg kíváncsi vagy, milyen az, amikor egy klasszikust teljesen kifordítanak magából, akkor tessék, de ne mondd, hogy nem szóltam.