Ezt a filmet pár hete láttam, és annyira megtetszett, hogy a legelső Stepfathernél jobbnak gondolom. Terry O'Quinn alakítása zseniális volt, és Meg Foster is benne volt az Elpusztíthatatlanok filmből.
Ha továbbra is választanom kell, hogy melyiket kedvelem a Mostohaapa-filmek közül, akkor a Mostohaapa 2. filmet választanám, mert több a vér, jobban tetszett, mint az előző, és Jim Manzie zenéje is nagyszerű volt.
Jeff Burr szerintem jó munkát végzett ezzel a filmmel, és ezt nagyon tudom ajánlani a horror rajongóknak!
Ezt a filmet pár hete láttam, és annyira megtetszett, hogy a legelső Stepfathernél jobbnak gondolom. Terry O'Quinn alakítása zseniális volt, és Meg Foster is benne volt az Elpusztíthatatlanok filmből. Ha továbbra is választanom kell, hogy melyiket kedvelem a Mostohaapa-filmek közül, akkor a Mostohaapa 2. filmet választanám, mert több a vér, jobban tetszett, mint az előző, és Jim Manzie zenéje is nagyszerű volt. Jeff Burr szerintem jó munkát végzett ezzel a filmmel, és ezt nagyon tudom ajánlani a horror rajongóknak!