Vélemény:

63 Ragadozó 2 (Ragadozó Los Angelesben)

(1990)

Ragadozó 2(Ragadozó Los Angelesben)

respect the movies   2018.01.25 21:49
0

Szerintem teljesen jó film volt, igaz hogy a Ragadozó első része számomra nagy kedvenc de azért ez sem marad el mögötte sokkal! Sok ember számára talán azért nem "ütött" akkorát ez a film mert itt a főszereplő azért nem egy akkora ikon mint mondjuk Schwarzenegger, (bár én személy szerint kedvelem Danny Glovert) de egyet kell hogy értsek azzal, hogy ő nem egy tipikus akcióikon és számomra amikor először láttam a filmet, ez engem kicsit zavart is! Mert hát egy olyan film ami ennyire az akcióra épít, mindenképp érdemes a főszerepet egy olyan színészre bízni, akinek már a neve miatt is kíváncsiak lesznek az alkotásra! Viszont történetben azért itt kicsivel többet kapunk, de hát ez egy folytatásnál szinte evidens is lenne ez! Viszont én is találtam egy két logikátlanságot a filmben, amit nem nagyon tudtam hova tenni, viszont volt annyira pörgős a történet, hogy ezeken ne nagyon akadjak fent! A Ragadozónk itt is piszok jól néz ki és számomra az is nagy előnye volt a filmnek, hogy sokkal több fegyverét mutatják meg nekünk!