Nekem az egyik kedvencem. Horror- és akciófilm ötvözete. Jó szövegek, akciódús jelenetek, csak élvezni kell. Egy nagy hibája a már a maga idejében is gyenge CGI. Persze vannak bakik is benne, amit már a fanok „kikockáztak”, de hát ugye melyik filmben nincs? Drakula is hozta a vártat, a meg nem értett, néhol érzelgős főgonoszt. Itt most nem Minát akarja meghódítani, hanem a menyasszonyai (akik igen tetszetősek, van ízlése :) ), ivadékait akarja életre kelteni Frankeinstein módszerével. És nem mellesleg leigázni a világot. :) Ebbe a levesbe rondít bele Van Helsing, aki most nem egy idősebb és megfontolt, tapasztalt ember, hanem egy fiatal és mindent bele, hadd szóljon típus...
Én bátran ajánlom, ha még esetleg nem láttad.
Nekem az egyik kedvencem. Horror- és akciófilm ötvözete. Jó szövegek, akciódús jelenetek, csak élvezni kell. Egy nagy hibája a már a maga idejében is gyenge CGI. Persze vannak bakik is benne, amit már a fanok „kikockáztak”, de hát ugye melyik filmben nincs? Drakula is hozta a vártat, a meg nem értett, néhol érzelgős főgonoszt. Itt most nem Minát akarja meghódítani, hanem a menyasszonyai (akik igen tetszetősek, van ízlése :) ), ivadékait akarja életre kelteni Frankeinstein módszerével. És nem mellesleg leigázni a világot. :) Ebbe a levesbe rondít bele Van Helsing, aki most nem egy idősebb és megfontolt, tapasztalt ember, hanem egy fiatal és mindent bele, hadd szóljon típus... Én bátran ajánlom, ha még esetleg nem láttad.