Hát nagyon nem erre számítottam. Azt hittem, sokkal elvetemültebb lesz a felvonó, nem csak ide-oda megy, aztán ajtócsukódással meg hasonló módokon öl majd. Túl földhözragadt, realista film. A végén van azért egy jelenet, ahol elgurul a gyógyszer, de ez kevés hogy jó trash szórakozás legyen.
Szóval ez egy korrekt nyomozós krimi, 90 perces X-akták epizód Mulder és Scully nélkül, de inkább a kevésbé érdekes kalapból.
Vívódom, hány csillagot adjak rá, mert minőségre hozzá a 3-at, de annyira sótlan, hogy őszintén, nem érte meg megnézni.
Van egy jelenet a vége felé, ahol a szerelőt elküldi a főnöke 4 hét szabadságra, ott az jutott eszembe, hogy Amerikában a zsaruk akkor lesznek hősök, ha felfüggesztik őket, Hollandiában meg a liftszerelőkkel van ugyanez.
Hát nagyon nem erre számítottam. Azt hittem, sokkal elvetemültebb lesz a felvonó, nem csak ide-oda megy, aztán ajtócsukódással meg hasonló módokon öl majd. Túl földhözragadt, realista film. A végén van azért egy jelenet, ahol elgurul a gyógyszer, de ez kevés hogy jó trash szórakozás legyen. Szóval ez egy korrekt nyomozós krimi, 90 perces X-akták epizód Mulder és Scully nélkül, de inkább a kevésbé érdekes kalapból. Vívódom, hány csillagot adjak rá, mert minőségre hozzá a 3-at, de annyira sótlan, hogy őszintén, nem érte meg megnézni. Van egy jelenet a vége felé, ahol a szerelőt elküldi a főnöke 4 hét szabadságra, ott az jutott eszembe, hogy Amerikában a zsaruk akkor lesznek hősök, ha felfüggesztik őket, Hollandiában meg a liftszerelőkkel van ugyanez.