Bár a film jó volt, akár újra is megnézném, csak 4 csillagot kapott... nálam. Néhol nagyon lelassul, máskor elnagyoltnak éreztem. Amúgy a sztori tetszik. Régebbről is van egy ilyen film, ami nagyon bejött nekem. Tim Robbinsszal a Jákob lajtorjája című film. Hasonló az alapsztori. Érdemes megnézni azt is, ha ez tetszett. Persze ott nem mennek ennyire messzire a szálak.
Ami nagyon kiemelkedő volt ebben a filmben, az Meryl Streep és Liev Schreiber alakítása. Szerintem mindketten letették az elvárható maximumot.
Bár a film jó volt, akár újra is megnézném, csak 4 csillagot kapott... nálam. Néhol nagyon lelassul, máskor elnagyoltnak éreztem. Amúgy a sztori tetszik. Régebbről is van egy ilyen film, ami nagyon bejött nekem. Tim Robbinsszal a Jákob lajtorjája című film. Hasonló az alapsztori. Érdemes megnézni azt is, ha ez tetszett. Persze ott nem mennek ennyire messzire a szálak. Ami nagyon kiemelkedő volt ebben a filmben, az Meryl Streep és Liev Schreiber alakítása. Szerintem mindketten letették az elvárható maximumot.