Nekem gyerekként valóban élvezetes volt ez a film. Talán hozzátett, hogy ötéves korom óta nagy repülőgép-rajongó vagyok, és kiskoromban pilóta (meg aztán űrhajós is) akartam lenni. Ezt a filmet 8-9 évesen láttam először, és akkor konkrétan kedvencem volt. Anno néhány gyerekhaveromnak is megmutattam amúgy, és akkor mind élveztük...
Mi az a Vasmadarak? Na jó, az előbb megnéztem, mi az. Hát lehet, hogy nem fér a fejedbe, de sosem keverném vele. Te csak kételkedve gúnyolódsz rajtam. Igazából ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem biztos, hogy még a kisebb korosztálynak sem fog tetszeni. (Talán csak túl részletesen írtam.)
Csak azért merült fel bennem, hogy kevered, mert repülőkről zagyváltál itt összevissza. :)))
Na jó, bocsi, csak már volt korábban részem olyan szituációban, hogy valami miatt kételkedve gúnyolódtak rajtam (és kicsit hasonló mondattal, bár ott még "XD" is volt hozzá írva)... És féltem, hogy megint ilyen szituációba kerültem. A lényeg, ami miatt repülőkről írtam, hogy én gyerekként pilóta akartam lenni. Tehát az akkori álmaim eléggé hasonlóak voltak, mint itt a főszereplő fiúnak...
Oké, oké, világos! Nekem is volt egy ilyen korszakom, amikor láttam a Top Gunt kisgyermekként. Arra vágytam ,hogy vadászpilóta legyek. És persze sorra néztem a vadászgépes mozikat: mint a Vasmadarakat meg például az Intruderst.
Nem is értem, mit keres Ben Kingsley egy ennyire rossz filmben. Voltak benne ugyan itt-ott jó poénok, és a sofőr figurája is szimpatikus, de minden más borzalmas.
Szerintem még a kisebb korosztálynak sem fog tetszeni, pedig akadtak benne érdekes ötletek, de egész egyszerűen borzalmasan lett megcsinálva.