2025.01.13 21:10 Yosihiro Olvasottság: 259x
1

Vadásztam - Vadásztan

Volt szerencsém megnézni ezt az újabb képregény-feldolgozást. A történet nekem tetszett, a látvánnyal sem volt problémám. Igazából túl sokat nem vártam a filmtől, de én pozitívumot kaptam, és nem azt néztem, milyen technikával készül, kik játszanak benne, hanem mit tud adni, mi a mondanivaló, vagy van-e benne érzelem, ez érezhető-e. Szóval sajnos ott bukik meg a dolog, hogy mindenki valami nagy durranást vár, és helyette egy sablonos hőst kap, ami részben igaz, de ha kicsit jobban utánanéz és -olvas a dolgoknak, akkor azért szerintem a közepestől egy jobb alkotásra tudja ezt a produkciót ítélni.

Nekem a történet vonalvezetése jó volt, a szereplők hozták azt, amit elképzeltem a szerepekhez mérten. Igazából az az érzelmi átütés hiányzott, ami minden ilyen képregény-feldolgozásnál hiányzik, amit nem lehet megfogni. Most akciózunk vagy családi érzelmi drámát állítunk be, a kettő sajnos nem egy műfaj, és egyben nagyon nehéz úgy előadni, hogy az tényleg olyan legyen, amilyennek lenni kell. Így persze, hogy sok ember szája elferdül, és csak azt keresik, ami nincs, vagy amit épp nem úgy dolgoztak ki technológiailag, amit elvártak.

Vadásztam - Vadásztan

Szerintem Kraven nevéhez és történetéhez egy közepesen megírt forgatókönyv párosul, és egy jó technikai effekt, ami ugyan nem kimagasló, de azért mondjuk meg őszintén, vannak jó pillanatok... Szóval ha mindent egybeveszünk, akkor igenis adható rá a négy csillag, amit szerintem meg is érdemel. Mindenki más, és mindenki mást keres egy filmben. Én így szavaztam, és úgy gondolom, ebben a képregény-feldolgozásban ez egy jól sikerült alkotás. Üdv: Yosi

akció | kaland | sci-fi | thriller

Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson) olthatatlan szomjat érez a nagyvadak vadászata iránt, ugyanakkor rendíthetetlen védelmezője az állatvilágnak. A valódi neve Szergej... több»

1