Három részt néztem meg, megmondom őszintén, ha nem magyar gyártmány lenne, az első rész után valószínűleg kikapcsoltam volna. A díszlet még rendben van, de aki itt a bemutató után valami akciódús filmet vár, az nagyot fog csalódni. Inkább egy erotikus filmet kapsz, erre helyezték a hangsúlyt, nem tudni, miért.
Csak mikor kezdődik, ezt a Gyűrűk urás fost tudnám feledni, ez nagyon nem méltó. Csak azért három csillag, mert magyar, és mert többet vártam a bemutató alapján, amúgy két csillag lenne. Borzalmas hülyeségek mennek a filmben, de tényleg. Minőséginek néz ki az előzetes alapján, de a látszat csal.
Nekem is ez a bajom, hogy jó kritikákat olvastam. Mindenki dicsérte. De sajnos csak egy kirakat, ha leülsz nézni, hamar kiderül, hogy kb. mint a Szulejmán és a Trónok harca egy-egy bénábbik része összegyúrva.
Három részt néztem meg, megmondom őszintén, ha nem magyar gyártmány lenne, az első rész után valószínűleg kikapcsoltam volna. A díszlet még rendben van, de aki itt a bemutató után valami akciódús filmet vár, az nagyot fog csalódni. Inkább egy erotikus filmet kapsz, erre helyezték a hangsúlyt, nem tudni, miért. Csak mikor kezdődik, ezt a Gyűrűk urás fost tudnám feledni, ez nagyon nem méltó. Csak azért három csillag, mert magyar, és mert többet vártam a bemutató alapján, amúgy két csillag lenne. Borzalmas hülyeségek mennek a filmben, de tényleg. Minőséginek néz ki az előzetes alapján, de a látszat csal.