A folytatások is jók (nem a történet terén, mert ott vannak bakik, hanem az akciójelenetek miatt). De ez az a film, ami lerakta az alapot a szériának. Nem ismerem a játékokat, így ahhoz sosem viszonyítottam. Mindig úgy néztem, mint egy zombis akció-horrort. A történet főhőse Alice, aki egy titkos kutatóintézet biztonsági személyzetének tagja. Egy védernyő vállalat-ellenes aktivista megbízza, hogy szerezze meg a vírust bizonyítéknak. Azonban Alice társa becsapja őket, elrakja magának a vírust, és le is fertőzi a létesítményt, úgyhogy jönnek a zombik. :) A többi meg már kultikus. :)
Itt még nem a futkorászó fajta zombikkal találkozhatunk. (Akkor még nem volt divat.) Viszont van egy mutáns, ami azért jól megizzasztja Jovovich karakterét.
Ha még nem láttad, mindenképp nézd meg! :)
A folytatások is jók (nem a történet terén, mert ott vannak bakik, hanem az akciójelenetek miatt). De ez az a film, ami lerakta az alapot a szériának. Nem ismerem a játékokat, így ahhoz sosem viszonyítottam. Mindig úgy néztem, mint egy zombis akció-horrort. A történet főhőse Alice, aki egy titkos kutatóintézet biztonsági személyzetének tagja. Egy védernyő vállalat-ellenes aktivista megbízza, hogy szerezze meg a vírust bizonyítéknak. Azonban Alice társa becsapja őket, elrakja magának a vírust, és le is fertőzi a létesítményt, úgyhogy jönnek a zombik. :) A többi meg már kultikus. :) Itt még nem a futkorászó fajta zombikkal találkozhatunk. (Akkor még nem volt divat.) Viszont van egy mutáns, ami azért jól megizzasztja Jovovich karakterét. Ha még nem láttad, mindenképp nézd meg! :)