Látszólag a spanyol teleregények, illetve inkább a latin telenovellák eredeti receptje alapján elkészített tv-filmek költségvetése is elegendő egy pazar és sziporkázó, bár hasonlóan szerény akcióval, de üde kameraváltással élő bombához. Ugyanis ez a film nagyon király, és remélem sokan így gondolják majd, ha megnézik.
Nekem a film ötvözi kicsit mindazt, amit a spanyol filmgyártásról gondolok. Bátor, vicces, látványos (nem robbanásokra gondolok) és drámai. Ha mellé rakjuk, hogy színes egyéniségeket sorakoztatnak fel mindig, az a hab a tortán.
A nyolcvanas években a franciák álltak a filmkészítés ezen oldalán, mára meg, hagyjuk is... Szóval, nagyon ajánlom, nagyon szórakoztató! Utoljára a Torrente filmeken röhögtem ennyit (bár az kifejezetten komédiának készült), ez kicsit ez is az is, de jók az arányok. Nagyon örülök, hogy nem csak homokviharra ad pénzt a Netflix, ezt most jó pontként tolom nekik.
Sokszor mondom a szappanoperák esetében, hogy egy kis ráfordítással milyen f*sza kis felnőtt filmet lehetne készíteni ebből! Itt, ha nem is erről van szó (nem baj!), igazán látszik az igyekezet, hogy értéket kívántak lerakni az asztalra.
Látszólag a spanyol teleregények, illetve inkább a latin telenovellák eredeti receptje alapján elkészített tv-filmek költségvetése is elegendő egy pazar és sziporkázó, bár hasonlóan szerény akcióval, de üde kameraváltással élő bombához. Ugyanis ez a film nagyon király, és remélem sokan így gondolják majd, ha megnézik. Nekem a film ötvözi kicsit mindazt, amit a spanyol filmgyártásról gondolok. Bátor, vicces, látványos (nem robbanásokra gondolok) és drámai. Ha mellé rakjuk, hogy színes egyéniségeket sorakoztatnak fel mindig, az a hab a tortán. A nyolcvanas években a franciák álltak a filmkészítés ezen oldalán, mára meg, hagyjuk is... Szóval, nagyon ajánlom, nagyon szórakoztató! Utoljára a Torrente filmeken röhögtem ennyit (bár az kifejezetten komédiának készült), ez kicsit ez is az is, de jók az arányok. Nagyon örülök, hogy nem csak homokviharra ad pénzt a Netflix, ezt most jó pontként tolom nekik. Sokszor mondom a szappanoperák esetében, hogy egy kis ráfordítással milyen f*sza kis felnőtt filmet lehetne készíteni ebből! Itt, ha nem is erről van szó (nem baj!), igazán látszik az igyekezet, hogy értéket kívántak lerakni az asztalra.