Közösség

Vélemény:

65 Nő a reflektorfényben

(2024)

Vakrandi egy sorozatgyilkossal

Br623   2024.10.19 17:08
5

Nekem nem igazán tetszett. Semmi értelme sincs, hogy ugrálunk az időben, csak összezavarja a nézőt, érdekesebbé nem teszi. Feleslegesnek tartom a főszereplő lány kiemelését is, ő viszi el a történetet, pedig aki előtt le a kalappal, az az a lány, aki miatt végül elkapják. A sztorit rendesen el kellett volna mesélni, nem a végén leírni pár mondatban, hogy mi történt. Nem ismerjük meg a gyilkost, csak bepillantást kapunk egy-egy gyilkosságba, de ott is csak rövid jelenetekkel. Teljesen másképp lettem volna erre kíváncsi. A legütősebb jelenet persze a vakrandis rész, de az sem annyira derül ki, hogy az igazi randijuk után miért ijedt meg annyira a lány. Ezt a filmet Anna Kendrick miatt fogják megnézni sokan, mint én is, de egy jó rendező válasszon ennél jobb forgatókönyvet. Talán többször is meg kellene nézni, de nem azért, mert olyan jó volt, hanem, hogy jobban összeálljon a kép. Egy igaz történeten alapuló film után legtöbbször utánaolvasok a valóságnak, de ez annyira nem fogott meg, hogy kutakodni kezdjek.