2025.01.12 01:31 drg0602 Olvasottság: 411x
5

Ez egy nagyon színvonalas, értékes darab...

Ez egy nagyon színvonalas, értékes darab, amely telis-tele van jobbnál jobb jelenetekkel, szívbemarkoló zenével és effektekkel. Meg merem kockáztatni, hogy minden idők egyik legjobb horrorfilmét láttam moziban, amely előtt le a kalappal. Óriási élmény volt látni moziba, azt profi munkát, amit ebben a filmben a rendező, Robert Eggers produkál a színészekkel együtt. Minden egyes jelenettel elvarázsolt egy olyan világba, amelyet én nagyon szeretek, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

Nagyon profi munka minden szempontból. Lenyűgöző látványvilága, és hozzá tartozó zene, effektek, tökéletesek. Maga a színészi teljesítmények is tökéletesek és zseniálisak. Kimondottan Willem Dafoe szerepe és színészi teljesítménye meg hát Lily-Rose Melody Depp, Aaron Taylor-Johnson és az egyik főszerepet játszó Nicholas Hoult színészi teljesítménye kellett ahhoz, hogy elkészüljön szerintem minden idők egyik legjobb horroradaptációja.

Ez egy nagyon színvonalas, értékes darab...

A Nosferatu jelenléte, és ahogyan beszélt, az adott a filmnek egy olyan légkört, amelyet nagyon régen láttam és tapasztaltam. Minden elismerésem a film alatt nyújtott színészi teljesítmények előtt is. Amint írtam, profi munka minden szempontból, és talán most ért el egy olyan szintre a rendező, Robert Eggers, amely elismerést követel a nézőktől és a filmkritikusoktól. Tökéletes darab, amely biztos időtálló lesz. Mindenkinek ajánlom a megtekintését, aki nem látta és szereti ezt a műfajt, pótolja be, mert érdemes. Nálam ez a film többször nézős lesz, az biztos. Nagyon ritkán pontozok alkotást max. pontszámmal, de ez a csodásan elkészített remekmű mindenképpen max. pontszámot érdemmel. Értékelés: 10/10.

73 Nosferatu  (2024)

dráma | fantasy | horror | misztikus

Robert Eggers új Nosferatu-adaptációja a megszállottság tiszta története. A történet középpontjában egy elszánt fiatal nő és a szörnyű vámpír áll, aki felemészti... több»

5