Közösség

Vélemény:

60 Venom - Az utolsó menet

(2024)

Az utolsó tánc

Majorkas   2024.11.10 20:38
0

Köszönöm a jegyeket. Az egyik legkedvesebb Marvel-karakterem utolsó filmjét óvakodva mertem megnézni, ezért kicsit húztam az időt. Közben kínosabbnál kínosabb kritikák kerültek róla a szemem elé, de nem tántorított el egyik sem. Lehet, most kicsit elfogult leszek... Tom Hardy kedvenc színészem, ahogyan a karakterét, Eddie Brockot és a hozzá társult szimbióta karaktert is imádom. Amikor megláttam őt a Las Vegas-i jelenetben átöltözve, akkor arra gondoltam, hogy egy James Bond szerep sem állna tőle messze, és remélem, fogjuk abban látni a jövőben. A humor zseniális, talán többet szórakoztam rajta, mint az új Deadpool-filmen. Az első fele nem nyűgözött le egy-két jelenetet leszámítva, de a fináléhoz közeledve egyre látványosabb volt. Kalandos utazás veszi kezdetét Mexikótól a Nevada államban található 51-es körzetig. Érdekesnél érdekesebb mellékszereplők keresztezik és állják az útjukat. Remekül kapcsolódik az első részhez, a másodikat inkább ne említsük, annál sokkal jobb lett az a rész, ezért szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni róla. A zárójelenet számomra annyira szomorú lett, ha egyedül lettem volna a teremben, elbőgöm magamat. Tökéletes aláfestő zene társul hozzá, de a többi elhangzott dal is nagyon találóra sikeredett, és a táncjelenet is jól passzol a film címéhez. Tetszettek a filmes utalások, amelyek plusz humort képeznek. Ajánlom figyelembe a stáblistát követő két jelenetet is, bennem még maradt valamennyi remény. 8/10.