Huhh... hát... őő...
Első körben: mi ez a cím (A rém)???
Ezt már ellőtték anno, és köze sincs a magyar fordításhoz, ami amúgy is: Hosszúláb.
Miért nem az eredeti fordítást használjuk mi, magyarok oly sok filmhez, hanem idióta alcímekkel dobjuk a nép elé??!!
Másodsorban: többször a magyar szinkron az angol megnevezéssel említi Hosszúlábat.
Ezt is mi a francért??!
Ha már rémnek van alcímezve a film, akkor miért nem így említik szinkronizálásosságosan is?
Nah mind1 is...
Szóval a film...
Nic Cage hatalmasat alakított benne, bár számomra egyre lecsúszottabb/B kategóriás szerepeket vállal el, a dicsfénye már a múlté, ez már soha, de soha vissza nem térő, hiába is tolja mostanság sorra gyártott filmjeit.
De ez csak az én véleményem...
A story nem rossz, a kivitelezés elmegy, eléggé uncsi és nyomasztó.
Azt se értettem benne, hogy 1 dilis csaj hogy lehet FBI nyomozó... Full kattos a csaj karaktere... sárga lapos/félcédulás (főleg a gyerekkora miatt)?
De lehet, ezt is csak én értelmeztem félre...?
A végén nem hagy gondolkodnivalót, kérdéseket (amiken szeretek elmerengeni, mit és miért), hanem szóról szóra elmondja, esélyt se adván arra, hogy megmozgassam agytekervényeimet.
Fura és nagyon beteg film... max. 1x végigszenvedős (szó szerint).
De vannak, akik ezen stílusú filmek kedvelői... Nekik hajrá, nyomás a moziba vagy a tv elé!
Huhh... hát... őő... Első körben: mi ez a cím (A rém)??? Ezt már ellőtték anno, és köze sincs a magyar fordításhoz, ami amúgy is: Hosszúláb. Miért nem az eredeti fordítást használjuk mi, magyarok oly sok filmhez, hanem idióta alcímekkel dobjuk a nép elé??!! Másodsorban: többször a magyar szinkron az angol megnevezéssel említi Hosszúlábat. Ezt is mi a francért??! Ha már rémnek van alcímezve a film, akkor miért nem így említik szinkronizálásosságosan is? Nah mind1 is... Szóval a film... Nic Cage hatalmasat alakított benne, bár számomra egyre lecsúszottabb/B kategóriás szerepeket vállal el, a dicsfénye már a múlté, ez már soha, de soha vissza nem térő, hiába is tolja mostanság sorra gyártott filmjeit. De ez csak az én véleményem... A story nem rossz, a kivitelezés elmegy, eléggé uncsi és nyomasztó. Azt se értettem benne, hogy 1 dilis csaj hogy lehet FBI nyomozó... Full kattos a csaj karaktere... sárga lapos/félcédulás (főleg a gyerekkora miatt)? De lehet, ezt is csak én értelmeztem félre...? A végén nem hagy gondolkodnivalót, kérdéseket (amiken szeretek elmerengeni, mit és miért), hanem szóról szóra elmondja, esélyt se adván arra, hogy megmozgassam agytekervényeimet. Fura és nagyon beteg film... max. 1x végigszenvedős (szó szerint). De vannak, akik ezen stílusú filmek kedvelői... Nekik hajrá, nyomás a moziba vagy a tv elé!