Nekem kicsit ellentmondásos a napokban feltett (szintén a Maxra), az Auschwitz parancsnoka dokufilmmel... Ha gondoljátok, nézzétek meg, és észreveszitek azt, amit én is.
Maga a film nyers, gyomorforgató és beteg, mármint ami azon családokat (náci) mutatja be, akik számára ez a fajta élet „természetesnek” tűnik, hogy míg pár méterre tőlük gyilkolás folyik, addig neki a legfontosabb, hogy a kis kertje rendben legyen, és mindezt úgy, hogy éjjel elviselhetetlen haláltusák, majd irgalmatlan bűz árad be a házukba... Végül is, ez tök természetes, nem?!
Ezek az emberek lélek, és érzelemmentesek voltak, mint valami robotok... Borzasztó!!!
Sok időt elvitt a folyamatos lépcsőzős meg sétálós jelenet, sztem ki lehetett volna tölteni egyéb más jelenetekkel is, mert túl kevésnek éreztem magát a cselekményt így.
Ez a másfél óra végeredményben tömören, kis falatként mutatta be enyhén doku stílben a mocskos valóságot 1 náci családról.
Nekem kicsit ellentmondásos a napokban feltett (szintén a Maxra), az Auschwitz parancsnoka dokufilmmel... Ha gondoljátok, nézzétek meg, és észreveszitek azt, amit én is. Maga a film nyers, gyomorforgató és beteg, mármint ami azon családokat (náci) mutatja be, akik számára ez a fajta élet „természetesnek” tűnik, hogy míg pár méterre tőlük gyilkolás folyik, addig neki a legfontosabb, hogy a kis kertje rendben legyen, és mindezt úgy, hogy éjjel elviselhetetlen haláltusák, majd irgalmatlan bűz árad be a házukba... Végül is, ez tök természetes, nem?! Ezek az emberek lélek, és érzelemmentesek voltak, mint valami robotok... Borzasztó!!! Sok időt elvitt a folyamatos lépcsőzős meg sétálós jelenet, sztem ki lehetett volna tölteni egyéb más jelenetekkel is, mert túl kevésnek éreztem magát a cselekményt így. Ez a másfél óra végeredményben tömören, kis falatként mutatta be enyhén doku stílben a mocskos valóságot 1 náci családról.