2025.01.05 09:02 Br623 Olvasottság: 1428x
3

Fussatok megnézni!

Fantasztikus siker a hazai mozikban. Egy magyar film, ami az utóbbi 5 évben a legtöbb nézőt csábított be a vásznak elé. Telt házas vetítések, jobb előre foglalni, ha nem az első sorban szeretnél ülni.

Végre nekem is alkalmam volt megnézni, és valóban fullra volt a terem. De hiába ültek mindenhol, nem volt zavaró, együtt nevetett a közönség, nem voltak beszólások, zacskócsörgetések, elröppent az idő gyorsan, egészen különleges élményt adott.

Fussatok megnézni!

A film elején Vera és férje mindenféle programon vesznek részt, míg gokartozáskor a férfi a szívéhez kap. Itt azért arra gondoltam, hogy én másképp „nyírtam volna ki”. A bakancslistán egy elem maradt, a maraton. Vera meg is kéri lányait, hogy fussanak vele, és itt indul az izgalmas kaland.

Nagyon tetszettek a színészek és a helyszínek. Kedvencem az a rész, amikor egyszerre mutatják a három lányt, ahogyan vacsiznak, randiznak. Csányi Sándor láthatóan nem „gyúrt” a félmeztelen jelenetére.

A szemfülesek felfedezhetik Erik nejében Góg Anikót, aki YouTube-os videóin rengeteget nevethetünk. Kár, hogy nem kapott valami vicces szöveget.

Valóban kicsit erős a Master Good és a DRK reklám a filmben, meg a film végén, de hát ha ez kellett, hogy megvalósulhasson, akkor engem nem zavar.

Két magyar film is elérhető most a mozikban, és szerintem nagyon jó hatással vannak egymásra, akinek tetszett az egyik, valószínűleg megnézni a másikat is, mindkettő nagyon jó.

Nekem ez is nagyon tetszett, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, vicces, romantikus, kellemes kikapcsolódást nyújt. Drukkolok, hogy rekordokat döntsön.

dráma | romantikus | vígjáték

Herendi legújabb romantikus vígjátékában egy anya útját követhetjük nyomon, akit Udvaros Dorottya alakít, és aki elindul, hogy teljesítse néhai férje utolsó kívánságát,... több»

3