Hogyan fedezhetjük fel az igazságot, amikor úgy tűnik, hogy a világot ellenőrizhetetlen erők pusztítják? Vajon mennyiben saját találmányaink vagy képzeletünk termékei az összeesküvés-elméletek?

Sorozat áttekintés

69 Nulladik nap (2025)
Valóban megosztó lett a Zero Day című sorozat. A kritikák is felsorolják a hibáit, nem ismétlem meg őket. Számomra nehezen volt követhető a cselekmény is, a sok szereplő, a kavarós történetszálak, de lehet, csak fáradt voltam a koncentrált odafigyelé... Több
Vannak sorozatok, melyeket érdemes megnézni. Nos, ez pont ilyen. Érdekes, fogva tart, és de Niro játéka pedig önmagáért beszél. Igaz, ezt a sorozatot nem eredeti nyelven néztem meg (bizony, van olyan, amikor nekem sincs kedvem olvasni). A második részben felvetődött bennem, hogy kik a hunyók... aztán be is jött. (De nem azért, mert briliáns elme lennék, inkább az miatt, hogy ami a legvalószínűtlenebb, arra voksoltam. Ahogyan haladtunk a történetben, úgy pedig egyre biztosabb voltam a gyanúmban.) Nem különösebben furmányos sorozat, de érdekes. Mindenképpen érdemes a figyelemre. Szerintem nyugodtan beteheted a bakancslistádba. Ám ne hallgass rám! Majd megnézed, és eldöntöd magad. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
A sorozat jó, nekem a tempója hullámzik. Erőteljesen startol a kezdeti támadással, azután szerintem félúton valahogy elveszíti induló lendületét, az útkeresés kicsit nyögvenyelős. Szerencsére az utolsó két rész újra felpörög, igazi élményt nyújtó ötletes, rafkós és szórakoztató. De Niro jelenléte húzómágnes, néztem volna még pár epizódot a politikai akció showból.
Az első részben De Niro egyedül fut az erdőben. Ez az erdő a saját zárt birtokán belül található, melyet a titkosszolgálat élőerővel és elektronikus úton is biztosít.
Az első részben De Niro egyedül fut az erdőben. Ezt igazából a titkosszolgálat biztonsági szabályai miatt soha nem engednék meg.