A parazita

A parazita

The Puppet Masters
Cikkek

A Földet megszállják a rája alakú idegen "csigák", amelyek az emberek hátán lovagolnak és irányítják az elméjüket.

(nagymarti82)

Forgatókönyvíró: Ted Elliott, Terry Rossio, David S. Goyer
Premier (HU): 1995.03.16.
Richard Belzer
Will Patton
Keith David
Yaphet Kotto

2025.01.03 btpro

Bennem van a hiba! Szerintem erre a filmre sci-fi rajongók váltsanak jegyet, nekik tuti tetszeni fog. Sajnálom nekem nem jött be, mondjuk, az utolsó párbeszéden röhögtem.

Valahogy nem értettem a lényegi mondanivalót. Sajnos a képi világa is nagyon mesterkélt, néha olyan tévéfilm-szerű az egész. Donald Sutherland messze a legjobb az egész filmben. Sajnos nagyon középszerű film, simán kihagyható.

2024.07.09 Kóborló

Átveszik az uralmat a tested felett

Mindig is kedveltem az idegen inváziós filmeket, de az 1994-ben Stuart Orme rendezésében készült The Puppet Masters (amit idehaza érdekes módon A parazita címen mutattak be 1995-ben a hazai mozikban) című produkcióhoz, mindeddig nem volt szerencsém. ... Teljes kritika

2022.09.05 JRD

Egy film a sci-fik világából. Emlékszem, hogy anno moziban nézve fogadtunk, hogy ki lesz a hunyó. Egy 1994-es film, mely érdekes és a maga nemében félelmetes is. De kinek milyen az ízlése. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Magyarországon a film alapjául szolgáló regényt a Móra Könyvkiadó adta ki könyvben, még 1995-ben.Szerző: Kóborló