Remek animácios sorozat. A történetek remekek és a rajzolás sem rossz. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon jó a története és sok izgalom van benne, de kicsit vontatott néhol és egy-két részben nagyon irreális dolgok vannak.
Egész tűrhető kis animációs sorozat. Többet vártam éppenséggel tőle, de egynek mindenképpen megteszi. Szórakoztató de néhol kissé uncsiba csap át. Egyszer nézhető.
Ha a film feleennyire jó lett volna, akkor biztosan kap folytatást is. Nagy belépőt kaphatott volna ez a nagyszerű és egyedi felépítéssel rendelkező sorozat a filmek világába, amennyiben nem lett volna ekkora bukás.
Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, Aang karaktere elhiteti az emberrel, hogy kellő kitartással és odafigyeléssel sok mindent elérhet az ember. Izgalmas, érthető epizódok, amik jól közelítenek a végkifejlet felé.
Hasonló sorozatok
Jó sorozat, a karakterek nagyon jók, ahogyan az egyes részek is. A szereplők jellemfejlődése is jól ki van dolgozva. Kár, hogy élőszereplős filmet is csináltak belőle, annak sok köze nincs a sorozathoz.
Fantasztikus hogy mennyire tanulságos lehet egy mese, a semmitől indulni és eljutni a világot megmentő énig. Ritka az ennyire jól kidolgozott mese, ahol igy egymásra épülnek a részek.
Érdekes ez a sorozat számomra, eleinte abszolút nem tetszett, de egyszer elkezdtem nézegetni és megszerettem, azóta is nézem, ugyanis a Nickelodeon folyamatosan játssza. Nagyon jó a történet, vicces és mégis tanulságos.
Nagyon látványos és fantáziadús misztikum. Fiatalabb és idősebb korosztálynak is egyaránt élményt nyújt. Fordulatokkal teli Szövevényes érdekes film. Moziban még nagyobb élmény volt.
Az unokaöccsém nagy rajongója, ezért kezdtem el nézni, de hamar beleszerettem. :) Nagy felüdülés volt a mostani sok gagyi mese között.
Nagyon jó, ez a kis sorozat, még régen kezdtem el nézni a Nickelodeon csatornán. Szórakoztató kis sorozat a minden napokra, amikor kicsit lazulni akarunk a tévé előtt. A sorozat előrehaladtával, egyre jobbak lesznek a részek. :)
Ritka rossz animációs sorozat. Nem is értem hogy miért van ilyen sok rajongója. A film is ritka rossz volt bár az még a színészek, zenék és a képi világ miatt valamennyire élvezhető volt legalább. Hát ezt senkinek nem ajánlom. Semmi értelme sajnos. Csak párat láttam de az is elvesztegetett idő volt.