Nekem elsőre is tetszett, de most, hogy másodszorra láttam, kimondottan jó filmnek, helyenként tökéletes horrorfilmnek tartom. Színészi teljesítmények jók, főleg anya-lánya páros, de minden mellékszereplő is jól játssza a rászabott szerepet. Nagyon b... Több
Na megint egy gyenge és lapos remake. Kérdezem én, minek csinálnak rosszabbat, mint az eredeti, de ha már más szemszögből próbálkozik, nem is értem a kész műre sem figyel? Nem látja a rendező a hibákat, pedig van belőle bőven!
Talán minket is meglepett, mennyire nagyot ütött nálunk Brian de Palma 1976-os Carrie-je, a maga egyszerűségében pont azt és pont annyit mondott, amit és amennyit kellett. Sissy Spacekről végig el lehet hinni, hogy nem más ő, mint egy kiszolgáltatott... Teljes kritika
Jól indult a film, kezdett érdekelni hogy ki vagy mi a gonosz. A szalagavató bálos jelenetek szerintem nevetségesek voltak, bár lehet hogy az eredeti filmben is így van.
Mr. King regényét ezzel együtt már harmadjára filmesítették meg. A nagy hírű de Palma 1976-os változata előtt már született egy TV-játék, elég gyenge minőségben. Mivel olvastam a regényt, ismertem a cselekményt, minden világos volt, de ha teljesen ú... Több
Nagy zuhanás az eredetihez képest. Ez pont az a remake amit kárnak csináltak meg. Szerintem a színészek is tojtak nagyba a karaktereikre mert egyik sem igyekezett azonosulni vele. Amúgy sem tartom az egész sztorit nagyra mert 12 egy tucat, de azért reméltem a szereposztást olvasva hogy jó lesz. Hát nem volt. Ez egy felejthető darab.
Stephen Kinget nagyon kedvelem, de ez a történet nem jött be. Egyszerű volt mint a bot a története. A látványa se nyűgözött le.
Imádom Chloë Grace Moretz-et, de ez a film valahogy nem jött össze neki. Az elején még jónak tűnt de utána elkezdett elérdektelenedni és ellaposodni a történet. A régi Stephen King adaptáció ezerszer jobb lett.
Nem értem miért kell 20 évente újraforgatni a filmet, mert annyira nem nagy eresztés a története. Vége kínos, mintsem félelmetes.
Elég hamar rájöttem hogy nem lesz nagy durranás. Carrie mintha egy éppen, hogy csak megszületett csecsemő lenne...ilyen fokú érzékenység már furcsa, és ennyire nem állja meg a helyét a társadalomban.. érthetetlen.
Tök felesleges volt leporolni az eredeti filmet. Sok újszerű nem volt benne. A története amúgy is kicsit gyenge.
Elég gyengécskére sikerült. Vér volt bőven benne. Lapos volt nagyon, néhol már majdnem kikapcsoltam.