Gyermekkoromban ez volt az első gyurmamese, mozgatott animált mese amit láttam. Emlékszer békéscsabán néztük meg és egy vagon csibefutamos képeslapot kaptunk reklámként. Még mindig megvan egy darab belőle pedig több mint 10 éve volt. Jó emlék ez a mese. Izgalmas, humoros, romantikus és más nem is kell egy jó szórakozáshoz:)
Aranyos film, jó kivitelezéssel. Persze vitathatatlan, hogy van ennél jobb animációs film is, de ez is kedvelhető. A gyerek meg imádja és az a lényeg. :)
Szörnyen rossz rajzfilm, az utolsó 20 percet már végig sem bírtam nézni, gyerekként! Nem ajánlom senkinek, teljesen unalmas és kiszámítható a cselekmény, az a tipikus "butító" rajzfilm. Nekem kifejezetten nem tetszett, ajánlani meg végképp nem tudnám.
Jó pár éve annak, hogy ezt a filmet utoljára láttam volna, szerintem még gyerek voltam, de kellemes emlékeim vannak róla. A figurák elég furák, a hangulat néha nyomasztó, főleg mikor a feleség van a vásznon, de ezek teszik igazán élvezetessé és egyedivé.
Nagyon jó animációs mese. Jókat lehet rajta nevetni és aranyosan kiépítették a történetet és minden mozzanatot a mesében. A 2000-es év egyik legjobb mozis élménye számomra egyértelműen. Izgalmas volt látni egy ilyen stílusú mesét akkoriban.
Gyerekkorom kedvenc mese filmje, mar szamtalanszor lattam es soha nem tudom megunni :D Batran ajanlom barkinek ;) Nagyon humoros, igazán szórakoztató mese, mindenkinek tudom ajánlani, garantáltan nem okoz majd csalódást.