Véletlenül akadtam erre a filmre. A magas pontszám miatt utánanéztem. Aggasztott, hogy zenés filmnek írták, s közben Pacino az egyik főszereplő – akinek jobban áll a keményzsaru- vagy a gengszterszerep. Jennifer Garner is markánsabb szerepekben tetszett jobban, Bobby Cannavale-ról meg nem is hallottam korábban. A film eleinte kicsit humorosan indul, de később belemerít az élet sűrűjébe egy jó nagy kanállal. Annyira életszagú... és köszönhetően a fent említett három színésznek annyira megható és átérezhető filmet kaptam, hogy ritkaság. Engem a végletekig kifacsart, miközben élveztem minden percét. A romantikus szálat nem túlozták el. Ez külön jó! Hangsúlyt kap az apa felismerése, a változni akarás, a gondoskodó érzület megérkezte, az eltékozolt évek... és végül a megbocsátás a fiú részéről... Nagyon megható film. Nem egy pörgős napra való. Elgondolkodtató, lélekbe markoló... Azért kap csak 5 csillagot, mert nincs több. De ide még beteszek mellé kettőt: **
Nem volt egy rossz, film picit közhelyes és a nyakamat tettem volna rá, hogy ez lesz a vége. Nem egy túlgondolt film, nem kell rajta sokat gondolkodni. Jó volt egy filmben látni Al Pacinot és Annette Beninget.
Voltak jó karakterek és párbeszédek a filmben, amitől egy izgalmas elegyet kaptunk. Az apa-fiú-unoka kapcsolat is természetesre volt megalkotva nem éreztem művinek.
Kellemes film , azt tudom róla mondani. A dráma és a vígjáték határán táncol. Teljesen rendben volt a film, egyszer mindenképp meg lehet nézni. Al Pacinot rég láttam már filmben.
Humoros, minden szereplő aranyos karakterek találhatóak a filmben. Nagyon tetszett a főszereplő nem adom fel szülői hozzáállása, ha a film egy megmosolyogtató aranyos filmnél nem is több, Al Pacino-t nem tudom elfelejteni, ahogy énekelt, és ahogy tökéletesen hozott egy lepukkant kiégett rocksztár figurát.
Nagyon kíváncsi lettem a filmre, mikor megláttam, hogy a 75 éves Al Pacino is szerepel benne. Azt kell, hogy mondjam egy élmény volt. Al Pacinot nagyon szerethető figurát játszik, és nagyon jók a párbeszédek is.
Megmondom őszintén, nem túl nagy várakozásokkal ültem be a filmre, de nagyon kellemeset csalódtam. Kimondottan jó film lett, Al Pacinot szerintem évekkel ezelőtt láttam már ennyire erősnek, remek alakítást nyújtott.
Al Pacinot nagyon jó volt látni, habár féltem hogy ezzel csak beégeti magát, mint a Jack és Gillel. De nem! Nagyon kedves, aranyos filmje volt! Minden perce magával ragadott! :)