Mi az, 57 perces és kézi kamerás? A tökéletes film! Kényelmesen végigülhető, nem igényel nagy erőfeszítést. Ripityára f*stam magam rajta, pedig elméletileg már láttam valamikor. Baromi hatásos, és külön öröm, sikerült kiküszöbölnie a gagyi kézi kamerás kliséket. Ritka az olyan film (főleg found footage), ami ennyire fenn tudja tartani a feszültséget. Meg kell becsülni ezeket az alkotásokat a tengernyi gagyi között. A magyar címért letöltendő börtönbüntetést szabnék ki (sok más filmcímmel egyetemben).
Ó, hát én mindig belebotlom egy found footage filmbe... Na jó, most ez nem teljesen igaz, mert a filmet ajánlásra néztem meg, és őszintén bevallom, nem csalódtam, sőt. Ahogy néztem, azon töprengtem, ha már tavaly, a pandémia kellős közepén készítetté... Teljes kritika
Ez a film az idén a legfélelmetesebb, mintha nem is filmet néznék. Nagyon ott van, mindenképpen érdemes belevágni.
Szerintem ez egy irtó friss hang ebben a műfajban, bár a koronavírus-járvány hangulata miatt szinte adta magát, hogy egy ilyen film is készüljön, és remekül ki is aknázták a készítők az adott körülményeket és lehetőségeket.