Egy nagyon megrázó és elgondolkodtató film. Van benne szerelem, barátság, munka és talán az egész élet.
Nagyon jó, élvezhető film a tudomány és spiritualitás szembenállításával! Aki teheti és érti, olvassa el a bizonyítékokat! Gondolkodós film. Főleg az utolsó 15-20 perc volt szuper, na meg a nevek utáni videó is...
Nagyon tetszett. Gyönyörű film. Jó, hogy ilyeneket is készítenek még manapság. Aki szereti a romantikus filmeket és nem riad vissza egy kis misztikumtól, annak csak ajánlani tudom.
Ne nézd meg az előzetest, gyakorlatilag az egész filmet lespoilerezi. Amúgy jó darab, bár aki gondolkodott már ilyen témákon, annak olyan nagyon sok újat nem fog mondani.
Hatalmas film, az ember nem hisz a szemének, hogy manapság még ilyen filmeket is képesek készíteni.... Na mondjuk nem egyszer megsirat közben, de ki bánja...? Megfelelő nyitottsággal kell nézni, különben nem fog átjönni a lényeg. Mindenkinek erősen ajánlott kategória.
A film zseniális, ajánlom mindenkinek megnézésre! Nagyon érdekes témákat boncolgat, amik engem különösen érdekelnek, ezért is voltam oda ennyire a filmért.
Egyedi film egyszer mindenképpen érdemes megnézni. A reinkarnációs témát feszegeti aki hisz benne annak biztos érdekes lehet. Néhol tényleg érződik hogy valami nincs rendben a filmmel, valószínűleg a forgatókönyv miatt
2014 legjobb filmje. De az évtized top 5 filmje közt is ott a helye. Kész csoda, hogy Hollywood még egyáltalán mer ilyen filmeket csinálni. Van ugyanis mondanivalója, nem is akármi. Mellette van benne egy fantasztikus szerelmi történet, ami legalább ... Több
Nem ájultam el tőle, de szerintem egyszer érdemes megnézni. Olyan témákkal foglalkozik, mint a lélekvándorlás, az újjászületés. A történetet nem bontakoztatják ki eléggé szerintem, sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. Érdekes témákat boncolgat, de olyan egyszer-nézős film.
Nagyon tetszett a film, éppen ezért mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg! Meglehetősen misztikus a történet, elgondolkoztató. Többször is érdemes megnézni, mert nagyon jó szórakozást kínál.