A szem tükrében

I Origins

2020.10.03 Annuska

Egy nagyon megrázó és elgondolkodtató film. Van benne szerelem, barátság, munka és talán az egész élet.

2016.08.14 Timike

A legjobb film, amit mostanában láttam. Érdekes a története. Nagyon különleges film.

2016.09.17 HannaK

Nagyon ott volta film, engem kirázott a hideg tőle.

2015.06.11 macskulare

Nagyon jó, élvezhető film a tudomány és spiritualitás szembenállításával! Aki teheti és érti, olvassa el a bizonyítékokat! Gondolkodós film. Főleg az utolsó 15-20 perc volt szuper, na meg a nevek utáni videó is...

2023.01.10 Gauss

Nagyon tetszett. Gyönyörű film. Jó, hogy ilyeneket is készítenek még manapság. Aki szereti a romantikus filmeket és nem riad vissza egy kis misztikumtól, annak csak ajánlani tudom.

2017.01.21 bbozsi

Ne nézd meg az előzetest, gyakorlatilag az egész filmet lespoilerezi. Amúgy jó darab, bár aki gondolkodott már ilyen témákon, annak olyan nagyon sok újat nem fog mondani.

2015.09.02 Ragemarci

Mike Cahill ponyvája , ami szerelmi történetnek indul, kis thrillerel folytatódik és ezo sci-fiként zárul, de nekem tetszett ez a koktél.

2015.08.26 pisti18

Hatalmas film, az ember nem hisz a szemének, hogy manapság még ilyen filmeket is képesek készíteni.... Na mondjuk nem egyszer megsirat közben, de ki bánja...? Megfelelő nyitottsággal kell nézni, különben nem fog átjönni a lényeg. Mindenkinek erősen ajánlott kategória.

2017.02.24 Hercegno

A film zseniális, ajánlom mindenkinek megnézésre! Nagyon érdekes témákat boncolgat, amik engem különösen érdekelnek, ezért is voltam oda ennyire a filmért.

2017.01.25 Olivér Rózsa

Egyedi film egyszer mindenképpen érdemes megnézni. A reinkarnációs témát feszegeti aki hisz benne annak biztos érdekes lehet. Néhol tényleg érződik hogy valami nincs rendben a filmmel, valószínűleg a forgatókönyv miatt

2018.01.23 Borsossy

2014 legjobb filmje. De az évtized top 5 filmje közt is ott a helye. Kész csoda, hogy Hollywood még egyáltalán mer ilyen filmeket csinálni. Van ugyanis mondanivalója, nem is akármi. Mellette van benne egy fantasztikus szerelmi történet, ami legalább ... Több

2015.03.23 Galway

Nem ájultam el tőle, de szerintem egyszer érdemes megnézni. Olyan témákkal foglalkozik, mint a lélekvándorlás, az újjászületés. A történetet nem bontakoztatják ki eléggé szerintem, sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. Érdekes témákat boncolgat, de olyan egyszer-nézős film.

2016.12.09 Pappcsino

Nagyon tetszett a film, éppen ezért mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg! Meglehetősen misztikus a történet, elgondolkoztató. Többször is érdemes megnézni, mert nagyon jó szórakozást kínál.

2017.01.20 Katkatt

Nagyon különös film, ami felkerült a kedvenceim listájára. Misztikus és tudományos és eléggé felkavaró.