A szem tükrében

I Origins

2015.08.26 csongi888

Angolul két alkalommal néztem meg, és nagyon vártam a magyar verzióra is, csak hogy újra megnézhessem. Egyszerűen felemelő, csodás, elgondolkodtató film. A műfaj kedvelőinek kötelező darab!

2016.08.22 Mliklós29

Egészen különleges film, vallási és misztikus elemekkel megtűzdelve. A 11-e szám körüli jelenete, ahogy rátalál a lányra remek volt.

2015.09.11 idefix

Nagyon jó és megható film, elgondolkodtató, mély jelenetekkel. Nagyon megfogott a stílusa, a nyitottsága. Érdekes ahogyan a különböző nézőpontok összefutnak.

2022.09.08 turjild

Egyik nagy kedvenc filmem. Csak úgy belekezdtem, aztán a második felénél már nem tudtam abbahagyni, annyira magával ragadt! Sőt rögtön másnap újra meg kellett néznem! Nagyon szépen felépített történet, izgalmas, tele van fordulatokkal és látszólag ös... Több

2016.10.23 malnaturmix

Kellemesen misztikus a film, engem magával ragadott a története. Nem egy sablonos sztori, igazi felüdülés volt.

2015.10.26 Manyi

Érzelmi hatását tekintve nagyon erős és kifejező film ugyanakkor elgondolkoztató is. A történet maga is ötletes és izgalmas is a színészi alakítás is profi.

2016.07.06 online91

Remek alkotás, teljesen magával ragadott, elszakított a hétköznapok valóságából. Jó a történet, a színészek is hitelesen játszanak. Elgondolkodtató spirituális utazás résztvevői lehetünk a film alatt.

2015.02.10 chacky

Ez a film röviden: WOW!!! Eszméletlen gyönyörű film, mindenkinek látnia kellene! Tipikusan az a film, ami alul van értékelve. Imdb-n egy 9-est simán adnék rá. Nem szoktam dobálózni a magas pontszámmal, de ez számomra bekerült a kedvencek közé. Nehéz ... Több

2020.02.10 Ed

Ez egy kifejezetten jó film, persze nem tökéletes és vannak benne túlzások, az "égi jelek" pl. ilyenek voltak, meg az a k*rva nagy óriásplakát, amin felismerte azt a p*csát, amelyikkel az álarcos buliban találkozott. Az első fél órában úgy tűnik, min... Több

2016.08.03 hunfolker

Érdemes megnézni. Egy újabb irányvonalat képvisel a sci-fik között.

2016.08.08 johnnycage

Nem vagyok romantikus típus vagy érzelgős de ez a film nálam mindent vitt !!! Nagyon szép történet,megható...szóval nagyon jó ! Ajánlom minden korosztálynak !

2024.10.03 davidjunior

Nem enged el

Napokig nem tértem magamhoz a hatása miatt. Különleges, szívszorító, de mégis nagyon szép történet. A sírósok készüljenek fel. :)

2015.03.06 Norr91

A tudomány és a hit kapcsolatának feszegetése mindig is érdekelt témakör volt a számomra. Ez különösen érdekes és ütős film volt, ami elgondolkodtatott.

2020.03.06 Valéria

I origins

Én láttam, pont abban az időszakban, amikor különös hobbim volt a szemek és szájak lefotózása, illetve érdekelt a reinkarnáció, és szerettem (most is szeretem) Astridot (a színésznőt). Engem NAGYON megfogott a film, a különös hangulata, a történet, az, ahogyan az egyes kérdéseket kezelte, az egész. Bennem különös, jó élményként hagyott nyomot.