Túlestem utoljára ezen is, csak hogy kihúzhassam a listáról végre, és ahogy az Burton sötét morbid sz*rjainál lenni szokott, itt is alig vártam már, hogy vége legyen, nem tudom, mit lehet ezen szeretni, de én arra biztatok mindenkit, hogy kerülje el olyan messzire, amennyire csak tudja!
Halloweeni filmmaraton alapvető elelme Kedvenceim egyike, de nem a története, hanem a vizuális megjelenítés miatt. Baljós, félelmetes, "érződik rajta a gonoszság" és a dalok is jók. Mindenképpen érdemes a figyelemre. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Nálam az animációs filmeknél benne van a TOP 3-ban!Szuper,izgalmas,kissé romantikus,aranyos,és megható.Nem tudom megunni,és még sokszor meg fogom nézni.Biztosan.És soha nem unom meg.
Korának haladtával sem kopik meg eme film nagyszerűsége. Tim Burton nagyon jól megtudja ragadni az ilyen stílusú hangulatot. Nagyszerű időtöltésként szolgált ez az film az egész család számára.
Imádtam. Az hogy egy csontváznak nagyratörő álmai vannak vitte a prímet. Kicsit kevesebb zenéért nem haragudtam volna meg de nem volt olyan amit ne dúdoltam volna együtt a meseszereplőkkel. Kár hogy nem készült folytatás belőle, én azért kíváncsi lettem volna mit hoznak ki a végkifejletből.
Úristen, már több mint húsz éves a film. Nagyon egyedi és különleges a grafikája, látszik, hogy Tim Burton keze benne van. Tetszett a története, nagyon más mint a megszokott.
A legjobb halloween-i film szerintem. Valamennyire meg karácsonyi is,úgy fifty-fifty. Meseként sem nagyon mellőzik a fekete humort itt,már amennyire a maga kategóriájában itt belefér.A fenomenális dalbetétek olyan jók,hogy akár színházi musical form... Több
Egyszerűen imadom. Nagyon különleges alkotás, teljesen mas mint a mai filmek. A történet is egyedi, de hat Tim Burton neve önmagában jelenti az egyediseget is:)
Tim Burton egyik legjobb műve!Sajnos az utóbbi években nem sikerült ilyen jó filmet csinálnia, vagy csak másra van igény nem tudom. Kimondottan nem szeretem a musicaleket, főleg nem mesében, de ez nagyon tetszett.
Hiányérzetem volt a mesével kapcsolatban. A történet az ellopott Télapó szerepről igazán különleges, de nagyon vontatott volt. Feleslegesnek éreztem ezt a sok éneklést, és végig az járt az eszembe, hogy ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni a sztoriból. Hiába, nem mai darabról beszélünk...
Bátor dolog volt a készítőktől egy ilyen témájú, hangulatú és kinézetű mesét alkotni. Nekem tetszett, egyedi és különleges. Néhány évente újra nézem.
Láttam a filmet, és... Nekem elsőre nem lett annyira ijesztő (kivéve a sikolyok miatt). Főgonoszunk elhatározza, hogy elrabolja a Mikulást, felkérik a gyerekeket, hogy rabolják el a Mikit, de ehelyett egy húsvéti nyulat rabolt el, és a gyerekek másodjára immár a Mikulást rabolták el, közben Jack kicseréli az ajándékokat rémes dolgokra, majd miután a gonosz csapdájából kiszabadítja a Mikulást, akit Jack rabolt el, helyrehozza a dolgokat. Elsőre nekem kifejezetten jó stop-motionös film, de azt kell kiemelnem, hogy Tim Burton zseniálisan rendezte a filmet, a szereposztáshoz és a készítőknek gratuláció az egész munkáért! Nézhető kategória.