Két hét múlva örökké

Two Weeks Notice

Cikkek

2025.11.06 SaSa

Kategóriájában nagyon jó

A filmben nincs semmi elgondolkodtató, semmi nagy mondanivaló, hatalmas, világmegváltó igazságra sem világít rá. Egy egyszerű kis történet - ami néhol már már butácskába hajlik át - de kikapcsol, aranyos, szórakoztat. Könnyed film két színésszel, aik a film készültekor szerintem a pályájuk csúcsán voltak. Azt ugyan soha nem mondanám, hogy S. Bullock vagy H.Grant neve garancia volna egy jó filmre, de az tény, hogy régen több film is kötődött a nevükhöz - külön-külön - aminek a sikeréhez sokat hozzátettek. Sandrának nagyon jól áll amúgy ez az esetlenkedő, álmodozó és közben rettentő aranyos szerep. Ha vágysz egy laza, romantikus, vidám filmre, akkor nézd meg! Ha nagy sztorit vársz vagy nagy mondanivalót, akkor kerüld el! :-) Én ahhoz képest értékelem 5 csillaggal, hogy a hasonló kategóriájú filmek közt ez szerintem kifejezetten jó.

2018.12.13 mamiéstöti2

Hugh Grant és Sandra Bullock elég jó párosnak számít és nem is volt rossz a játékuk, de a film kicsit unalmas volt.

Itt még Sandra Bullock egy elég jó nő volt, Hugh Grant pedig egy csúcson lévő színész. A film aranyos, megmosolyogtató és kedves. Romantikusan bájos és bájosan romantikus. Ma már mindkét színész nagyon lesüllyedt, vagy így, vagy úgy, amit azért sajnálok.

2017.04.11 indingo

Egy helyes romantikus filmnek tartom. Már többször láttam és mindig megnevettet, pedig már kivülről fújom a sztorit. A szereposztása is figyelemfelkeltő.

2021.05.03 Timon

Sandra Bullock egyik legjobb alakítását nyújtja ebben a filmben. Szinte végig látszik, hogy a többi színésszel együtt mennyire kedvelik a szerepüket. Nem vagyok én nagy vígjátékkedvelő, de ez tetszett.

2021.11.07 Klauka89

Bájos és cuki, ám valahol bugyuta is. A film 2002-ben látott napvilágot, amikor 13-14 éves voltam, és az HBO-n minden héten leadták, és én mindig néztem. Itt szerettem meg Hugh Grantet, és innen kezdve imádtam. Valamiért én inkább ezt a szerepet azon... Több

2017.10.22 Deku

Kár bármit is mondani róla mert egyszerűen orbitális sületlenség volt a film. Totális bukta lett nekem ez a film, ennél jobban ezt nem tudom megfogalmazni. Hiányzott belőle valami érdekesség ami felkelti a kíváncsiságomat de nem jött.

2019.07.21 Ms. Akárki

Kedvenc romantikus komédiám. Hugh Grant és Dandra Bullock tökéletes párost alkotnak. A történet tipikus, de a színészi játék annyira feljavította, hogy az elképesztő és mindenkinek legalább egyszer látnia kell aki szereti a romantikus filmeket.

2020.01.30 Szilonka

Izig-vérig romantikus film a kor legnagyobb színészeivel. Én őszinte érzelmeket láttam, tetszett jó film.

2017.07.12 MP170506

Nagyon jó kis romantikus film, remek poénokkal fűszerezve. A két főszereplő páros nayon jól alakítja a karakterét. Többször nézhető alkotás.

2017.11.22 Bazzzsi

Sandra Bullock a legjobb női komika. Annyira könnyed és természetes, hogy öröm nézni. A története is tartalmas és jó poénok voltak benne. Bírtam a tüntetéseket.

2016.02.19 Lonka

Szerintem ez egy jó romantikus vígjáték, kellemes történettel. A Bulloch-Hugh páros jó együtt. Az egyik legjobb jelenet amikor állnak a dugóban és és hát rátör a hasmars.

2019.01.26 Timcsi

Remek páros, remek történet. Ha romantikus film kell midenképpen ezt nézzétek.

2020.01.07 petraszab

Én imádom ezt a filmet. Vagyon jó jelenetek vannak benn! Humoros a story, Lucy egy nagyon kedvelhető figura.