Minden filmkockára oda kell figyelni,hogy értsük a filmet,de megéri megnézni. Zseniális ahogy a cselekmény két szálon fut. Az is tetszett,ahogy visszafelé halad a történet,ötletes.
A Mementó című filmet már kismilliószor láttam, de minden alkalommal úgy izgultam végig, mintha ez lenne az első alkalom. Fordulatos, izgalmas thriller, igazán jó darab.
A filmmel az a bajom hogy a 113 perces játékidőt meg lehetett volna csinálni 60 percben és nem lett volna akkor ennyi üresjárat, és nem éreztük volna elhúzódónak a cselekményt.
Sokan dicsérik a filmet, számomra kicsit csalódás volt, de mindenképp érdemes megnézni, hiszen nem egy tömegfilmről van szó, egy egyedi elgondolás, amit annyira még nem rágtak le. Érdekes követni a nyomozást... nem egy megszokott film.
Christoper Nolan ezzel a filmjével mutatkozott be nálam, ezzel a filmjével hívta fel a figyelmet, hogy ő rá érdemes lesz odafigyelni a későbbiekben. Nagyon jó thriller, egyedi megoldással és ötlettel. Végig leköti az ember, ritka az ilyen. Nagyon ajánlott.
Alapvetően tetszett ez a film és az ilyen történeteket, az ilyen jellegű thrillereket szeretem. Érdekes és izgalmas a sztori, és viszonylag a végéig cselekményes a film.
Nem jó film. Túl bonyolult, az 1960-as Psycho filmnek a végén azt mondtam, hogy azt a k***a, itt csak annyit, hogy mi? Szóval nem értem, minek ennyire túlbonyolítani egy filmet. Update: Másodszorra is megnéztem, így is max 3 csillag. Az, hogy megcserélték a sorrendet max arra volt jó, hogy nem lett olyan unalmas.
A legjobb misztikus thrillerek egyike. Christopher Nolan a Mementoval sem okozott csalódást. Feszült hangulatú, egyedi atmoszférával rendelkező, izgalmas film.
A film igen magával ragadó, pörgős és izgalmas, néha kissé nehezen érthető és követhető, de ez a dolog lényege. Lassan tárulnak fel a néző előtt a miértek és nyer minden értelmet.
Nagyon szeretem az ilyen sztorikat, mert izgalmas és a misztikus részek is nagyon érdekesek. A színész főszereplő jól alakít. Szórakoztató, jól összerakott film.
Érdekes és összetett film, amin lehet agyalni. Igényes, profi rendezés. Vannak benne fordulatok, végig leköti a nézőt. Csupa izgalom, hozza amit a műfajtól vártam.
Christopher Nolan rendezö elsö komolyabb műve. Már itt is felismerhetöek a típikus Nolan-motívumok. Sajnos nekem kicsit vontatottnak érzödött az egész, a végére már nehéz volt odafigyelni, de a rendezö rajongóinak alapmű.