Néha előkerül... többedszer látom, de mindig tetszett. Meyers és Travolta is kiválóan játszik benne. Jó a sztori, akciódús, izgalmas, fordulatos a film. Humort is csempésztek bele, ami nem erőltetett... nincs benne erőltetett szerelmi szál vagy erotika, nincs benne gendegnyomorult, nem erőlteti az etnikai érzékenyítést... nincs benne szemét. Ez egy jó akciófilm, ami a hőskort idézi. :-) Nézd meg, ha nem hiszed!
Pierre Morel nagyon odatette ezt a mozit, valljuk be! A Párizsból szeretettel című film egyik főszereplője a párizsi amerikai nagykövet személyi asszisztenseként dolgozó, kissé túlontúl is lelkes James Reece (Jonathan Rhys Meyers), nézőként pedig vég... Teljes kritika
Jonathan Rhys Meyers kicsit lúzer kettős ügynök volt. Egy rohadt poloskát nem tud elhelyezni? Végig pörgős volt és a végén is volt csavar.
John Travolta karakterét teljes mértékben kijátsza. Nagy szinészi alakítása viszi a filmet, már csak ezért mégéri megnézni egyszer!! A sztori ugyan elég klisés, jó akció-filmre sikerült, vannak benne meglepő fordulatok, drámaiság is. :)
Pörgős , eseménydús akciófilm. Rosszfiúk-jófiúk küzdenek..stb. Nem valami hatalmas koncepció, de annál jobb megvalósítás. Ajánlom egy laza bulis estére.
Ha nem a hibákat keresed benne, akkor egy jó kis mozi ! Van benne bőven akció, humor, engem végig lekötött a film ! Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta ! John Travolta alakításáért is megéri megnézni, baromi laza dumákat nyom :)
Imádtam a filmet, Travolta nagyot alakít benne, pörgős, frappáns, szórakoztató és nagyon jó a szinkron. Nagyszerű rendezés és tökéletesen felépített sztori.
Travoltát nem ilyen szerepekben szoktam meg, de nagyon tetszett. Tőle volt színvonalas és izgalmas a film. Jó a színészi összjáték, jók a karakterek és maga a sztori.
egy sablonosnak nevezhető történet két igen jó színésszel egy igen pofás rendezéssel is szólhat nagyot. A Párizsból szeretettel az én szemléletemben egy roppant szerethető akciófilm lett,
Travolta tetszett a filmben egyedül, egyébként az egész eléggé ötlettelen és bárgyú. Sztorija sincs nagyon, és tulajdonképpen az egész film lényege az, hogy maxra kifuttassák az izomagyú, erőszakos akciófilmes kliséket. Sajnos ezekből a filmekből min... Több
nem birom megunni naon jó a duma benne, John Travolta igen odatette magát, nem igazán láttam még korábban ilyen szerepben, de nem okozott csalódást.
Nem rossz, pörgős akciófilm, ami leköti az ember figyelmét végig. Van sztorija, fordulatos, szóval mindent meg lehet kapni tőle, amit az ember elvár, vagyis, hogy egy kis időre kikapcsoljon a mindennapi sürgés-forgásból, és pár agyatlan akciójelent e... Több