Blade
Penge

Penge, a különleges képességekkel megáldott félig ember, félig vámpír gyerekkora óta egy barátjával karöltve irtja a vámpírokat. Miután a férfi megmenti a bájos doktornő, Karen életét, ő is csatlakozik a csapathoz. De vajon ők hárman elegendőek ahhoz, hogy felvegyék a harcot a föld uralmára… Több

Premier (HU): 1999.01.21.
Donal Logue
Sanaa Lathan
Arly Jover
Udo Kier
Sanaa Lathan
Kris Kristofferson

2024.11.03 FB90

Egyáltalán nem tetszett, és nem kötött le. A maga korában nem tudom, miért „hype”-olták annyira. Abban a korban voltak ennél sokkal jobb filmek is. A második és harmadik részt valószínűleg nem fogom megnézni.

2021.06.04 Torma Gábor

a nap véleménye

Örök kedvenc

Láttam szerintem 150x mind 3 részt, de a mai napig bármikor ugyanúgy megnézem, mintha sosem láttam volna. Kár, hogy nem folytatták több résszel.

2017.08.17 Deku

Nekem nem adott annyit mint vártam, pedig szeretem a vámpíros dolgokat és Wesleyt is.Teljes kudarc lett ez a film nem tudok rá jobb kifejezést írni, mint ezt. Igazán gyenge alakítás volt ez a szereplőktől is.

Jó,de nem a legjobb...Izgalmas, és Snipes jól tolja benne, igazán kemény karakter. Horror? Kaland? Thriller? Kicsit mind a három. Persze érdemes megnézni.

A filmben elképesztően sokan, megközelítően 600-an halnak meg. Szerző: Speedy94