Gólyák

Gólyák

Storks
JRD

A gólyák egykoron a csecsemőkért feleltek, manapság azonban a nemzetközi internetes óriás, a Cornersotre.com számára szállítanak csomagokat. Junior, a cég legjobb gólyája épp kinevezés előtt áll, azonban amikor véletlenül aktiválja a Babakészítő Gépet, a feje… Több

Premier (HU): 2016.09.22.
Keegan-Michael Key
Katie Crown

2023.10.19 Meselepke

Aranyos kis mese

Nekem az tetszett ebben a „mesében”, ahogy belecsempészték az önismereti mondanivalót, az nagyon ütős volt! Azon kívül nagyon vicces, nagyon szerethető filmecske. De azért túl nagy elvárásaink ne legyenek vele kapcsolatban. (Egyébként a galamb szerintem iszonyatosan idegesítő a legtöbb jelenetében.)

2022.06.07 JRD

Cuki

Jópofa alapötlet, jó animáció, jó szórakozás. Szerethető karakterek, szerethető veszekedések. Családi szórakozásnak egy esős napon kiváló. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2018.01.18 mamiéstöti2

Nagyon eredeti történet az elejétől a végéig szórakoztató, sok benne a poén és remekül sikerült a szinkron is.

2017.04.14 indingo

Annyira nem volt vicces, mint számítottam. A figurák szépen megrajzoltak azzal nem is volt baj és tetszett, hogy a szülők is észreveszik végre a gyereküket.

A film összbevétele 183 388 953 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 934 197 forintot termelt. A hazai mozik összesen 91 733 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

70 millió dollárból jött létre a film.Szerző: Archívum

Értékelés: 5/10
(2016. 09. 25.)
Az első, humortalan félórát követően sem lesz sokkal viccesebb a Gólyák című új animációs film, amivel, úgy fest, a stáb is tisztában volt: ránk is dobják a siker érdekében a cukiságbombát számolatlan mennyiségű pelenkás csecsemővel támadva. Több