Hát ez nagyon gagyi,és kissé nevetséges.Nem azért,mert akkor készült,amikor,hanem maga az egész film,struktúrája,elkészítése,mondanivalója is.Fárasztó,és idegesítő.Mint egy amatőr film,de legalább abban lenne lelkesedés!
Nem mai film, ez meg is látszik rajta, de mégis, erre mondják azt a mai napig, hogy elhitették velünk, hogy Superman tud repülni. A színészek és a játékuk nagyszerű, az egész film jól fel van építve. A történetben vannak unalmas részek, és ahol lehet... Több
Többet vártam és sajnos kevesebbet kaptam. Nem volt túl meglepő de azért rosszul esett. Ez a film sajnálatosan nem igazán volt annyira megkapó, mint ahogy én azt tőle elvártam, vagyis ami miatt csodásnak hívhatnám.
Egynek elmegy azért, de meglehetősen bugyuta. És tényleg nem volt jobb ötletük a végére, mint hogy tekerjük vissza az időt? Ráadásul úgy, hogy Superman elkezdi visszafele forgatni a földet, és akkor visszafele telik az idő? Na ne.
Tudom, hogy sokan megköveznének ezért a kijelentésért, de borzasztóan rossz film lett! A történet kegyetlen lapos és túlságosan abszurd! Kifejezettem nem tetszett!
Régi már de fényéből mit sem veszített, hisz számomra ez az egyik legjobb Superman film az akkori időkből. Gyerekként láttam először de megunhatatlan a stílusa. Egyszerűen kiváló.
A Superman legjobb feldolgozása ez. Marlon Brando rendkívül rátermett a szerepre, hozza a formáját és nagyon hűen hozza a karaktert. Klasszikus, eredeti film!
Így van az egyik kedvenc gyerekkori színészem volt...azóta se a 4.részben szereplő sem a legújabban szereplő sem játssza olyan jól, és áll neki olyan jól a Superman jelmez, mint Christopher Reeve! meg látszik, hogy nincs benne szinte semmi számítógépes rész..
Chrostopher Reeve A Superman. Senki nem alakította jobban a szerepet, mint ő. Ez a film példaként állt az utána következő évtizedek előtt, ilyen egy jó szuperhősös film. Az akkori filmes trükkök egész hadát vetették be, és ez akkor nagyon látványosna... Több
Nekem tetszett. Elég jó lett, de nem a kedvencem. A sima Superman jobb volt ennél szerintem. Ajánlom, mert egyszeri megnézésre még alkalmas ez a film.
Azóta sem csináltak jobb Superman feldolgozást, mint ez. Próbálkoztak Hollywoodban, de meg sem közelítették az eredetit. Ez a változat meglehetősen hosszú, tele drámával és akcióval. Emlékszem, hogy amikor gyerekként láttam ezt a filmet, akkor tényle... Több
Ez az eredeti feldolgozása a Superman-nek nagyon más mint a többi. Nem mondanám, hogy jobb vagy rosszabb, csak más jellegű. Mindenesetre egy klasszikus, cselekményes akció.