Top vígjáték. Nagyon jó történettel ellátott, vicces jelenetekkel fűszerezett alkotás. Bár erősen 18+ film kategória szerintem, és valamikor érezhető is. Mark Wahlberg viszont jó színész, jó is játssza a rászabott szerepet. Maci nagyon aranyos, olyko... Több
Seth MacFarlane legjobb eddigi filmje. Mark Wahlberg egyébként is nagy kedvencem, de hatalmas ötlet volt egy ilyen típusú filmbe is kipróbálni, amit azóta már többsoron is megismételt.
Jó a szöveg,és tetszik a maci is.Wahlberg is ok,de nekem iszonyatosan lapos!Amerikai tucatbaromság,ami a mai igényeknek megfelel,de nem nekem.
Mindenképpen egyedi, talán a Roger nyúl a pácban című filmben láttam hasonlót, hogy egy "mesefigura" lép a színre. Van egy stílusa a macinak, ami nagyon kedvelhető és jó a dumája is.
Az egyik leginkább túlreklámozott és túldicsért film, amit valaha láttam. Szó se róla, nem rossz, de közel sem olyan jó, mint amire számítani lehetett a beharangozása alapján. Majdnem minden poént káromkodással akarnak elérni. Egyszer bőven belefér, ... Több
Már csak a villámdal miatt is érdemes volt elkészíteni ezt a filmet. A viccet félretéve mélyebb rétegeket feszeget ez a film, mint amit elsőre beleláthat az egyszeri filmnéző. Mennyire tudunk elszakadni a gyermekkortól? Mennyire visszük magunkkal azo... Több
Seth MacFarlane humorát nagyon szeretem, bár itt nem feltétlenül a FAmily Guyban megszokott stílus jött át. Szerettem a történetét és a maci karaktere óriási figura.
Sokat vártam ettől a filmtől, mert a Family Guy imádom. Az alapötlet nem lett volna rossz, de az egész értelmetlen undormány pasis humorra van tele kb. Rendes helyzetkomikus mint a Family Guy-ban is csak elvétve akad. Az előzetesek alapján többet vártam.
Mesefilm felnőtt kisfiúknak. Imádtam a gyerekkori visszatekintéseket, meg ahogy barát lett a Maci és Whalberg. Sok-sok ökörködés, kedvelhető történet.
Picit visszarepít a gyerekkorba ez a történet és eszembe juttatja a gyerekkori haverokat és a nagy ökörködéseket. A szabadság érzetet. Könnyed és humoros film.
Tetszett a film, bármikor újranézném, bár nem lett a kedvencem. A története elég beteg a ránézésre aranyos kis mackóval, aki elég vulgáris. Kell hozzá egy hangulat.