Télapu

Télapu

The Santa Clause

Scott Calvin, a játékgyártó cég vezetője nem tud megbirkózni a válás következményeivel. Sőt, határozottan nem az ideális szülő a fia számára. A szenteste apával inkább rémálom a kis Charlie számára, mint az év legszebb estéje. De ez megváltozik, amikor a Mikulás megcsúszik Calvin házának… Több

Premier (HU): 1995.12.14. | Disney+ (2022.06.14.)

2025.01.08 Gamehun638

Egy aranyos karácsonyi film, ami többször is megnézhető.

2021.07.15 Laca//Ho/rr/oR//

Ide a kabátot, már én vagyok a Télapó!!!

Még ennyi idő után is úgy gondolom, hogy kiszoríthatatlan a legjobb karácsonyi filmes listából. Tim Allen egyik legjobb filmje, és még mindig varázslatos karácsonyi filmnek tartom. Az 1994-ben készült, John Pasquin alkotást máig nem tudták leszorítani az elmúlt időszakban készült karácsonyi alkotások, pedig az idő elteltével jóval több lehetőség nyílt a technika fejlődése végett. Kedves kis képi világa és a varázslatos hangulata mellett jól mutatja be egy gyermek és a szülők nézőpontjából, hogyan telik egy ünnep, ha a mindennapok nehézségeivel kell megküzdeni a válás után. Remek kis családi vígjáték, amit bármikor szívesen megnézek. Nagyszerű hangulatú film, melyben rejlik a karácsonyi hangulat.

Tim Allen mindíg idevarázsolja nekünk a karácsonyt.Nagyon szép,hangulatos,és érzelmekkel teli karácsonyi mese.Ide a kabátot,és máris én leszek a Télapó!Zseniális,és rengetegszer nézhető!

2017.09.14 Deku

Ez a film szerintem örökké elkísér majd minden egyes karácsonyi ünnepnél, hisz nagyon kellemes a hangulata, jópofa és megteremti azt a hangulatot amit gyerekkoromban éreztem.

Tim Allen a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.Szerző: mamiéstöti2