Szerintem is remek sorozat volt, ha nagyon bele akarunk kötni, akkor igen, mondhatjuk azt, hogy legalább 2 résszel el lett nyújtva, de aki meg pont ezt a stílusú sorozatot kedveli, annak fel sem fog tűnni.
Majdnem sikerült. A könyv állatira jó, és az elején hozta is a King-érzést. Rejtély, félelmetesség, talány. Aztán lassan ellaposodik, de még így is élvezhető sorozat. De ne hallgass rám, nézd, és dönts el! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Az első rész nagyon felcsigázott egy érdekes alapötletet dobott be, de sajnos a részek előrehaladtával egyre kuszább és értelmetlenebb lett az egész. Kár érte.
A sorozat hűen hozta Stephen King könyveinek fílingjét. Olyan volt, mint egy szorulás. Izgatottan kezdesz bele, de szenvedés lesz, sokáig tart, és a végét már amúgy is előre tudod. A sztori jó volt, de kevés egy 10 részes sorozathoz. Az izgalmas, fes... Több
A kezdés valóban nagyon erős, hamar beszippantja a nézőt, hogy vajon mi állhat a dolog hátterében. A részek előrehaladtával egyre több mindent tudtunk meg és bár nem erre számítottam összességében tetszett a sorozat.
Szerintem ezt nagyon jól összehozták, én általában nem elmélkedni, meditálni vagy jógázni akarok a filmnézés közben vagy után, egyszerűen csak jól érezném magam, elvinne a film oda, ahol játszódik, elvegyülnék a szereplők között... Nekem ez megvalósult itt, nagyon tetszett a történet, a könyvet szégyenszemre nem láttam, de ezek után elolvasom.
Hasonló sorozatok
Én megvártam, amíg az összes rész kijön. A története elég zavaros volt még az elején örültem, hogy több szálon futott és a végére minden szál összeforrt.
A könyv rettentő mód tetszett, a sorozat pedig alig tér el tőle, így nem csalódtam. Jó a hangulat teremtése, megkapó az atmoszféra. Szerencsére lassan építkezik, így van időnk átélni a szereplők drámáját és a nyomozós stílushoz is ez passzol. Az első pár rész Jason Bateman rendezte, és ez meg az Ozark után elmondható, hogy van tehetsége hozzá. A karakterek jól kidolgozottak, mindenkinek jut egy-egy fontosabb momentum. Ben Mendelsohn hatalmasat alakít, remekül hozza a bűntudatos rendőrt és a gyászoló apát. Ralp és a felesége remek páros, igazán jó a csapatuk. Holly Gibney egy nagyon érdekes karakter lett, könnyen megkedveltem, Cynthia Erivo pedig szuperül alakította. Igazából a mellékszerepekre is sikerült remek színészkét szerződtetni, az egyik kedvencem Bill Camp volt. Ami a legjobban tetszett a sorozatban, azaz hogy majdnem több mint a feléig egy sima nyomozós krimi ként operál, és csak a vége felé jön be erősebben a természetfeletti elem. Kissé úgy éreztem a végét elhúzták, talán 1 résszel lehetett volna rövidebb. A gonosz bérence ként operáló Jack Hoskinsból kevesebb is elég lett volna szerintem. Szerintem, akik nem igazán kedveli a King adaptációkat, azok is tehetnek ezzel a sorozattal egy próbát. Aki pedig szereti annak erősen ajánlott A kívülálló megtekintése
Nagyon erős sorozat. Nagyon erősen kezd, és végig fenn is tartja a figyelmet, a varázsából csak az vesz el, hogy hetente egy rész jön ki. Kíváncsian várom, mit hoznak ki a sztoriból a sorozat végére.
Még több ilyet szeretnék. Remek sorozat volt, amely végre méltóan dolgozta fel a Stephen King egyik remek könyvét. Izgalmas történet.
A kezdés nagyon erős, a karakterek jól kidolgozottak, a történet érdekes az elejétől a végéig, igazából nincs semmi rossz, ami ebben a sorozatban van.